Vysocí Bílí

1.4K 33 1
                                    

Další z negativních mimozemských ras se nazývá vysocí bílí. Tito mimozemšťané jsou přibližně 6-8 stop vysocí (cca 3 m) a mají velmi bledou, až bílou kůži. Nemají vlasy ani chlupy. Jejich domovem má být souhvězdí Orionu.
Vysocí bílí zde mají dohlížet na Malé šedé. Sepsali smlouvu s vládou USA, která obsahuje tyto body:
1.) Jejich přítomnost bude udržována v utajení
2.) Vybaví lidstvo vyspělou technologií
3.) Nebudou podepisovat smlouvy s jinými pozemskými národy
4.) Mohou unášet lidi, ale nesmí jim být ublíženo, musí být vráceni a nesmí si nic pamatovat
5.) Seznam unesených bude poskytnut MJ-12 na pravidelných plánovaných schůzkách

Největším zájmem Vysokých bílých mají být genetické experimenty, vytváření hybridůa kontrola lidské mysli.

Existují i domněnky, že tato rasa mimozemšťanů spolupracuje s americkým letectvem. Jsou velmi podobní lidem a část z nich již trvale žije na planetě Zemi.

Moje teorie-Muži v černém
Muži v černém jsou skupina spadající pod Majestic 12 (MJ-12), která má na starost zastrašit lidi, kteří by chtěli veřejně hlásat, že se setkali s UFO a jeho posádkou. Tito Muži mají být vysocí, nepřirozeně bílé barvy a podobní jako vejce vejci. Mohli by se tudíž jednat o mimozemskou rasu Vysocí Bílí.

Mají základny na Měsíci, kde něco těží. Na to používají otroky, avšak o tyto "otroky" je mimořádně dobře postaráno. Snaží se za každou cenu udržet své operace v tajnosti. Jsou téměř v permanentním kontaktu s vládami Ruska, Číny a USA. Ačkoli nevypadají jako lidé, mají schopnost tak vypadat! Vidělo je již mnoho lidí a dokonce s nimi i mluvili.

Jsou také nazýváni jako INDUGUTK.

V další kapitole se budu věnovat dnes čím dál známější rase Reptiliáni, která je jedna z ras, co nejvíc ovlivňují naše životy a páchá nejvíc zla. Rozhodně se máte na co těšit a děkuju za votes v předchozích kapitolách! <3

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now