Annunaki

841 20 0
                                    

Poslední z negativních ras, které tu zmiňuji, jsou takzvaní Annunaki. Tato rasa je známa už odpradávna, byla popisována v prastarých mytologiích a náboženstvích jako bohové.

Jejich domovem je bájná planeta Nibiru, která se dnes dostává stále více do podvědomí lidí, protože se spekuluje o jejím přiblížení k Zemi či dokonce k její srážce s námi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jejich domovem je bájná planeta Nibiru, která se dnes dostává stále více do podvědomí lidí, protože se spekuluje o jejím přiblížení k Zemi či dokonce k její srážce s námi. Říká se, že až se Nibiru vrátí do sousedství Země, nastane velmi závažná situace.

Annunaki sehráli jistou roli při osidlování planety Země lidmi a pravidelně se sem vracejí. Mezi nimi a pozemskými Reptiliány je jakýsi vztah založený na historických dohodách s lidstvem. Taktéž mají uzavřené dohody s Drakoniány, se kterými také soutěží o kontrolu Země.

Ačkoli je jejich domovem planeta na konci Sluneční soustavy, někteří tajně zůstávají na Zemi. Přispívají zde k pěstování násilí a náboženskému feudamentalismu.

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now