Drakoniáni

2.2K 27 2
                                    

Drakoniáni jsou další z negativních ras. Jsou 7-22 stop vysocí.
Jejich domovem je Alfa Drakonis, která se nachází asi 215 ly od Země a nachází se v souhvězdí Draka.
Drakoniáni se dělí na dvě kasty: válečnickou a královskou. Válečníci jsou vysocí pouze 7-8 stop, zatímco příslušníci královské linie 14-22. Jde tedy o podstatný rozdíl, kdy i amatér naprosto bezpečně pozná, s kterou kastou má tu čest.
Jejich velikost a vzhled zapříčinili, že byli na Zemi zaměňováni za draky, podle kterých dostali i jméno. Ovšem Drakoniáni nejspíš nevlastní pár křídel, který je pro draky tipický.
Tato rasa disponuje velmi dobrými jasnovideckými schopnostmi, jsou velmi chytří a zlovolní. Na lidstvo, bohužel, pohlíží jako na podřadnou rasu. Není tudíž vyloučeno, že si z našich řad berou otroky.
Jsou velmi aktivní v řízení lidských elit, institucí a finančních systémů. Podporují militarismus, vytváří klima boje z nouze a nejistoty. Těží z lidí a manipulují s Šedými a jinými reptiliánskými rasami. Pěstují násilí, terorismus a obchod s drogami.
V hierarchii se Drakoniáni řadí na první místo, jelikož jde o opravdu dominantní rasu. Zemi navštěvují velmi často.

Na blogu http://confession.blog.cz/ se píše:
Ty nejkontroverznější zprávy "důvěrných zdrojů/kontaktérů" ohledně mimo-zemských aktivit "mistrů reptiliánské rasy", kterým se říká Drako-Reptiliáni říkají, že je jejich původ v hvězdném systému Alfa Drakonis, který je 215 světelných let vzdálen a byl původně polární hvězdou. Podle Alexe Colliera, Drakoniáni nebo také Drakos, mají dvě hlavní kasty. První z nich je válečnická kasta, její účastníci měří 7-8 stop a kteří jsou evidentní hrozbou pro celou galaxii, kvůli jejich bojovným schopnostem. Druhá kasta je tzv. "královská linie" Drako-Reptiliánů, o které Collier říká, že jsou "Ciakars", která, kvůli jejich údajné velikosti, psychické schopnosti a údajným křídlům, by se mohla zaměňovat za pověstné Draky, pokud má Collier pravdu:

"Drakoniáni jsou velmi rozsáhlou Reptiliánskou rasou, jinak známých jako "Draci". V reptiliánské rase existuje královská linie, nazývaná "Ciakar". Jejich výška se pohybuje v rozpětí 14-22 stop a mohou vážit až 1.800 liber. Mají okřídlené přívěsky a jsou hrůzu nahánějícími bytostmi. Mají mimořádně jasnovidné schopnosti a jsou velmi chytří, ale také mohou být mimořádně zlovolní."

Collier tvrdí, že podle Drakoniánského pohledu na svět, byli oni původními inteligentními druhy v galaxii a osídlili mnoho světů svými biologickými potomky. Proto se Drako-Reptiliáni vidí jako přirození vládci reptiliánských "kontrolovaných" světů, jako je Země a pohlíží na lidstvo jako na podřadný druh. Drakoniáni se zajímají o získávání pozemských zdrojů, čímž si zajišťují, že se tyto zdroje účinně zužitkují.

Zdá se, že mezi Drako-Reptiliány a ostatními mimozemskými rasami existuje přísná hierarchie. Podle Thomase Castella, jsou Reptiliáni z Alfa Draconi - "Draci" pod vedením pozemských Reptiliánů a ti jsou na oplátku pod vedením "Velkých Šedých", kteří jsou zase pod vládou Malých Šedých. Zajímavé je, že Castello také popisuje drakoniánskou vládní kastu jako Ciakars, kteří jsou okřídlení a proto se dají snadno zaměnit s draky. Jefferson Souza, brazilský badatel UFO potvrzuje existenci hierarchie mezi Šedými a Mistry reptiliánských ras.

Všechny z výše zmíněných mimozemských ras jak se zdá, mají nezjištěný počet navzájem propojených dohod mezi sebou, které mají společné vztyčné body v dohodách mezi složkami americké národní bezpečnosti a Šedými. Drakoniáni tvoří špičku ledovce Vojensko průmyslového mimozemského komplexu, kteří kontrolují informace a technologii vztahující se na mimozemskou přítomnost. Vypadá to, že Drakoniáni jsou velmi aktivní v řízení lidských elit, institucí a finančních systémů, podporují dále militarizmus, vytvářejí klima boje z nouze a nejistoty, těží z lidí a manipulují se Šedými a jinými reptiliánskými rasami. Aktivity Drakoniánů přispívají k těmto globálním problémům: soustřeďování bohatství, korupce mezi elitami a institucemi, eticko/náboženské násilí, zneužívání lidských práv, pěstování násilí a terorizmu, obchod s drogami a organizovaný zločin.

Další kapitolka bude věnována slavným ufologům, záhadologům a konspiračním teoretikům, které by měl každý amatérský ufolog znát. :)

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now