Venušané a Rasa Ramay

705 17 3
                                    

Nejprve zmíníme Rasa Ramay, protože je shrnu do jedné věty. Asi takto: Rasa Ramay stojí za vznikem Mayské civilizace a jejich odkaz se na Zemi pomalu vytrácel. Víc o nich nevím a je mi to líto.

A teď se vrhneme na Venušany, nebo-li Uru. Jak již název napovídá, jejich původní domovskou planetou je Venuše. Dnes jde již zřejmě o vyhynulou rasu, jsou známí spíše z minulosti, a to z dob Incké civilizace.

Jsou popisováni jako vysocí, lidem podobní, humanoidé s rudou pokožkou, protáhlými lebkami, prodloženými ušními lalůčky, čtyřmi prsty a plovacími blánami

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Jsou popisováni jako vysocí, lidem podobní, humanoidé s rudou pokožkou, protáhlými lebkami, prodloženými ušními lalůčky, čtyřmi prsty a plovacími blánami. Jejich krev je prý černá.

Kdysi dávno (asi před 500.000 lety) navštívili staré Inky, v čele s jejich vůdkyní Orejonou. Inkové je považovali za bohy a proto se jim chtěli podobat. Uměle si tedy protahovali lebky pomocí dřevěných destiček již od narození, mnoho dětí tuto proceduru nepřežilo, a také si protahovali ušní lalůčky. Čím delší je Venušané měli, tím vyšší bylo i jejich postavení ve společnosti a to stejné platilo i pro Inky.

Orejona se svými lidmi zůstala nějaký čas na planetě Zemi. Osídlili jezero Titicaca a pravděpodobně byli obojživelní. Jelikož se toto jezero nachází v nadmořské výšce více než 3.800 metrů, lze rovněž předpokládat, že potřebovali žít ve vyšších nadmořských výškách.

Za jejich potomky jsou považováni Kot-Suňové, kteří dodnes obývají jezero Titicaca.

Pokud vám mohu doporučit, hodně se o nich píše v knize Záhady Peru od Arnošta Vašíčka, je to dost zajímavé čtení.

A tímto jsme ukončili přehled mimozemských ras, které znám. Děkuji vám za aktivitu u této knihy, ale abyste rozuměli, tímto to nekončí. Budu stále přidávat kapitolky o mimozemských aktivitách zde na Zemi a podobně. Vážně si vážím vašeho zájmu, hvězdiček i komentářů a věřím, že jste se dozvěděli spoustu nových informací. Děkuju!!! :)

Encyklopedie mimozemských bytostíKde žijí příběhy. Začni objevovat