Vegané

747 15 0
                                    

Je načase napsat další část, tentokrát o mimozemském druhu zvaném Vegané. Tak do toho. :)

Vegané jsou bráni jako pozitivní rasa. Mají obývat hvězdný systém Vega v konstelaci Lyra. Spolu s Lyřany prý přišli na Zemi před 22 miliony lety a před asi 340 tisíci lety se znovu pár milionů vrátilo a smísilo se s lidmi. Tudíž není vyloučeno, že i vy nebo já máme v žilách zlomek mimozemské krve. Ovšem při křížení s lidmi vznikali obři a jiné kreatury, jejichž kostry mimochodem nalézáme po celém světě, ale ty nakonec vymřely.

Jen taková informace navíc: V Bibli se píše o andělech, kteří sestupují z nebe a plodí potomky s lidskými ženami. Z těchto spojení pak mají vznikat obři.

No, jedeme dál. Veganům se občas říká modrá rasa. Je to proto, že jejich pleť je modrá. Nepřipomíná vám to něco? :D Jenomže tahle rasa není známá od dob, kdy se na plátnech objevil Avatar, ale mnohem dřív, takže skeptici, musím vás zklamat. Zmínky o Veganech se našly už ve starých Védských textech a odvozují se od nich hinduističtí bohové Višnu nebo Krišna.

Vegané se často vrací na Zemi a snaží se lidstvu pomoci napravit minulé chyby či asistují při osidlování nových planet. Mezi námi, možná to nevíte, ale lidstvo už osídlilo Měsíc a Mars.
Také nám, stejně jako Lyřané, poskytují informace o původu lidstva atd. Čistě náhodou se nedávno zjistilo, že lidská DNA je z části neznámého původu, nejspíš nepochází z této planety. Ale jenom část.

Dále pak tady v mém zázračném sešitě mám poznámku, že nám přinášejí mnoho cenných věcí a idejí z oblasti řemesel, filozofie, způsobu myšlení, lékařství, technologie, aj.

To bude pro dnešek asi všechno a těším se na vás u další kapitoly, kterou věnuji Lyřanům. Děkuji za přečtení. :)

Encyklopedie mimozemských bytostíWo Geschichten leben. Entdecke jetzt