Siriané ze Sirius B

1.1K 17 0
                                    

Po velmi dlouhé době (za což se omlouvám) přidávám novou kapitolku o mimozemské rase z hvězdy Sirius B. A aby jsme hezky navázali, příští část bude o Sirianech ze Sirius A. Hezké počtení. :)

Jde o lidsky vypadající mimozemšťany, kteří se, podobně jako my, dělí na rasy podle barvy pleti. Jsou mezi nimi rudí, béžoví a tmaví.
Společnost Sirianů B je posedlá spíše politikou než duchovními atributy. Lidstvu (dobře, spíše elitě) poskytují technologie pro cestování časem nebo mezi-dimenzionální cestování. Zní to jako sci-fi, ani nevím, kde jsem na tohle přišla... A co víc, disponují prý technologiemi, které umožňují cestování v čase formou BST (Blank Slate Technology), která umožňuje přepsat historii (ne, ani tomuhle nevěřím, ale v mém vševědoucím sešitě to tak stojí, takže to sem musím napsat).

Pokud jste slyšeli o projektech jako je Montauk nebo Filadelfský experiment, vězte, že v něm mají prsty právě tito Siriané. A co hůř, jejich biologický materiál byl prý přidán do viru Ebola.

Siriané ze Sirius B nejsou podle všeho ve spojení ani se Šedými, ani s Reptiliány.

A k čemu na Zemi přispívají? No, jsou řazeni mezi negativní rasy, takže samozřejmě přispívají pouze k negativním věcem a ty hlavní jsou:
-tajný výzkum zbraní
-zneužívání civilistů

Víc v sešitě nemám, takže toť asi vše. Vím, je to krátké, ale přidám hned další kapitolku, abych to vynahradila. ^^

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now