Plejáďané

901 20 7
                                    

Vzhledem k ne příliš dlouhé předchozí kapitole přidávám ještě tento, skoro stejně dlouhý, příspěvek o Plejáďanech.

Tito mimozemšťané jsou potomky severských Lyřanů a zároveň pradávnými předky nás, pozemšťanů. Přinášejí nám varování před Šedými, kteří představují pro lidstvo reálnou hrozbu.

Stejně jako Lyřané jsou velmi podobní lidem, což tak nějak dává smysl, když jsou to naši otcové. Co se ještě vzhledu týče, mívají povětšinou světlé vlasy a pleť a modré oči.

S lidmi mají pozitivní vztahy, pomáhají nám například při vývoji našeho vědomí nebo se oprostit od vlivu Šedých a Reptiliánů.

A teď se podržte, jedním z Plejáďanů měl být i Ježíš Kristus. Kromě vzhledové podobnosti zohledněte i fakt, že Ježíš konal zázraky, které by běžný člověk nedokázal. Navíc vzhledem k neposkvrněnému početí Panny Marie lze předpokládat, že byla tato žena unesena právě Plejáďany a vyvolena, aby pod srdcem nosila jejich dítě, které tolik změnilo tehdejší svět a poté se vrátilo mezi své. Zapomeňte přitom na učení, které údajně šířil mezi lidi, to jen církev si poupravila pravdu, aby jim vyhovovala.
Tímto se omlouvám všem věřícím, jde jen o jednu z teorií, jejímž účelem není nikoho urazit.

Tak zase zítra :) budu se těšit u kapitolky s názvem Nordikové, která ovšem také nebude nijak závratně dlouhá, proto je více než pravděpodobné, že se objeví i část věnovaná poslední z negativně chápaných ras, Annunaki, jejichž domovem je bájná planeta Nibiru.

Encyklopedie mimozemských bytostíWhere stories live. Discover now