"Geniet van de show!"

1K 50 23
                                    

*Milie POV*

Ik draai mijn blik richting de grote deur, nadat iemand riep dat er nog iemand voor me was, waarop mijn ogen vol springen van verbazing.

"Lewis?" Breng ik verbaasd uit als ik hem daar zie komen binnenlopen.

"Hey.." is het enige wat hij kan uitbrengen waarop ik wil weglopen. "Milie, wacht nou even.." grijpt hij men hand vast om me tegen te houden. "Ik vind het echt mega erg voor jou wat Chaime allemaal heeft gedaan. Ik wil nu ook helemaal geen contact meer met hem.. Maar je moet gewoon begrijpen dat ik niets met zijn gedrag te maken heb en je dus ook niet boos op mij hoeft te zijn?" Probeert hij me duidelijk te maken.

"Sorry.." is het enige wat ik zeg als ik hem omhels. "Het is gewoon zo raar om te weten dat je zowat familie van hem bent ook al weet ik dat jij zelf niets mis hebt gedaan.." vertel ik hem als ik me weer van hem losmaak.

"Dat begrijp ik wel, maar je hoeft je dus echt geen zorgen om mij te maken hoor. Ik ben gewoon nog steeds diezelfde geweldige buur die je de eerste keer ontmoette" lacht hij waarop ik ook eens grinnik. "Dus zit het nu dan weer goed tussen ons twee?" Vraagt hij als hij een wenkbrauw optrekt.

"Wat mij betreft wel ja.." glimlach ik breed. "Dus geniet nu maar van het feestje" zeg ik hem waarop hij wegloopt richting wat andere mensen.

"Milie! Austin heeft je nu meteen nodig!" Komt één van Austin zijn 'collega's' op me aflopen waarna hij me meesleurt richting de backstage.

"Wat is er?" Vraag ik verbaasd aangezien hij normaal niet wilt dat ik me bemoei met zijn werk en hij nu naar m'n hulp vraagt.

"Helen geraakt niet in haar outfit!" Roept Austin gestrest als hij heen en weer staat te ijsberen voor het pashokje.

"Ik los het wel op.." stel ik hem gerust als ik het pashokje bij instap.

Na een paar snelle aanpassingen aan haar topje en short ziet ze er echt geweldig uit en is Austin weer wat rustiger.

"Nu ben je klaar om te gaan stralen op het podium" zeg ik best wel trots op mezelf als ik haar daar in haar outfit zie staan.

(Helen's outfit)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Helen's outfit)

"Ga nu maar terug naar de zaal, dan kunnen we er eindelijk aan beginnen" beveelt Austin me zowat.

Ik doe dan ook wat hij zegt en ga bij Lexi, Blake en een paar andere rond een tafeltje staan. Plots begint iedereen te applaudisseren als de lichten uitgaan en ook ik eindelijk opmerk dat Austin het podium opgelopen komt.

"Hoii iedereen! Ik ben Austin, de baas van het platenlabel IkOn, en vanavond heb ik een paar van mijn beste zangers en zangeressen speciaal voor jullie klaar staan" begint hij met een kleine speech. "Maar voor we aan de show beginnen wil ik allen die gekomen zijn bedanken en dan ook vooral de verschillende journalisten en geïnteresseerden in mijn muzikanten" gaat hij verder. "En dan ook nog een bedankje voor mijn geweldige collega's die dit allemaal samen met mij hebben kunnen realiseren en last but not least mijn geweldige vriendin Milie die me altijd steunt en er altijd voor me is" zegt hij nog waardoor ik wat begin te blozen. "Dus geniet nu maar van de show!"...

**************************************************************************
HEY HEY HEEEEEYYY!!!!

SORRY VOOR DIT NOGAL SAAIE HOOFDSTUKJE 😒😒

IS AUSTIN NIET DE CUTEST GUY EVER?? 😏😏

IK ZAT GISTEREN DUS EEN RANDOM BOEK TE LEZEN EN PLOTS KWAM IK DAN DIT TEGEN TUSSEN TWEE HOOFDSTUKKEN DOOR WAARDOOR IK BEST WEL VERRAST WAS EN ME BEST TROTS VOELDE 😵😅

IK ZAT GISTEREN DUS EEN RANDOM BOEK TE LEZEN EN PLOTS KWAM IK DAN DIT TEGEN TUSSEN TWEE HOOFDSTUKKEN DOOR WAARDOOR IK BEST WEL VERRAST WAS EN ME BEST TROTS VOELDE 😵😅

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

HET LIEDJE BOVENAAN IS BEAUTIFUL VAN HELEN EN TODIEFOR DIE IN DIT BOEK ZOGEZEGD BIJ AUSTINS' PLATENLABEL ZITTEN 😋😋

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 💖💖

JUST REMEMBER THAT YOU'RE BEAUTIFUL 😘😘

ON MY MINDWhere stories live. Discover now