"Ik druk hem helemaal plat.."

2.3K 66 28
                                    

*Milie POV*

"Ik heb er lang over nagedacht met Olivia maar we willen ook hier in New York samen gaan wonen" brengt hij plots uit waardoor mijn mond openvalt. "Wat? Vind je het geen goed idee dan?" Vraagt hij als ik maar niets uitbreng.

"Euhm.. ja.. jawel, maar ik wist gewoon niet dat het zo serieus was tussen jullie twee" kan ik er dan uiteindelijk toch uit krijgen.

Oke even om alles duidelijk te maken, Olivia is Mathias zijn lief nu al voor zo een jaar en half. Ik heb haar nog niet echt zo super vaak gezien maar hoe ik haar ken is ze best wel leuk en ze heeft Mathias wat kunnen temmen dus ik vind haar alvast een top meid.

"We hadden al een appartementje gevonden en we hebben er morgen een afspraak met de baas" gaat hij verder

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"We hadden al een appartementje gevonden en we hebben er morgen een afspraak met de baas" gaat hij verder.

"Ow.. je hebt er dus al best je werk van gemaakt zie ik" zeg ik lachend waarop hij hevig knikt. "Maar weten mam en pap het al?" Is een vraag die ook meteen in me opkomt.

"Nope" antwoord hij waardoor zijn glimlach verdwijnt.

"Ze vinden het vast wel een leuk idee" zeg ik snel om hem terug wat op te vrolijken.

"Hopelijk" zegt hij als de serveerster onze kant komt opgelopen.

Na het eten en nog wat te hebben gepraat over zijn verhuis plannen moest ik naar mijn volgende afspraak. Die fotoshoot ging redelijk snel en makkelijk voorbij omdat het model al heel veel ervaring had.

"Bye, leuk om met je te werken!" Roep ik nog eens voor ik mijn auto instap.

Ik besluit naar de winkel te gaan omdat ik toch nog hapjes en drankjes moet gaan halen voor vanavond. Ik kan eigenlijk nog steeds niet geloven dat ik een feestje heb georganiseerd voor Lewis! Als dat zelfs wel zijn naam was.. Ik rijd de parking op van de supermakt en merk op dat er niet veel volk is. Ik stap snel uit mijn auto en loop naar het afdakje om een kar te gaan halen. Ik rijd mijn kar achteruit uit de rij en bots langs vanachteren tegen iemand op.

"Oh sorry, ik keek niet uit" breng ik al meteen uit als ik de persoon nog niet eens heb aangekeken. "Ow Tyler" breng ik geschrokken uit als ik zie dat hij de persoon is waar ik ben tegen opgebotst.

"Hey" zegt hij nogal raar als hij zijn T-shirt begint te bekijken.

Zijn witte T-shirt zit helemaal onder het water doordat ik tegen hem opgebotst ben en hij zijn flesje water helemaal over zich heen heeft gekregen.

"Oh nee je T-shirt!" Breng ik uit niet wetend wat nu te doen.

"Hij was toch nog maar net nieuw" brengt hij sarcastisch uit als hij eens grinnikt.

"Oh mijn god! Nee! Nu voel ik me nog stommer.." breng ik uit als ik een keer met mijn hand door mijn haar ga.

"Trek het je niet aan Milie het is maar een T-shirt" zegt hij als hij zijn schouders een keer opheft.

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu