"Hij ligt op kamer 167"

1.2K 51 10
                                    

*Milie POV*

Nadat Mathias en ik een hele verklaring hadden afgelegd bij de politie kwam ook Olivia naar het politiebureau.

"Zal ik je naar huis brengen?" Vraagt Olivia als ze me over mijn rug wrijft.

"Nee.. Kunnen jullie me alsjeblieft naar het ziekenhuis brengen?" Vraag ik stil en nog steeds in een lichte shock.

"Euhm.. Tuurlijk" zegt Mathias met een glimlach als hij Olivia vragend aankijk.

Ik negeer het gewoon en loop al richting hun auto. Nadat ik de hele weg emotieloos voor me uitgestaard had en eigenlijk niet echte lette op wat Olivia en Mathias allemaal zeiden, kwamen we al aan bij het ziekenhuis.

"Lukt het om thuis te geraken?" Vraagt Mathias als ik uitstap.

"Ja, Ik regel wel iets.." Probeer ik met een glimlach te zeggen. "Bedankt voor alles" zeg ik droog als ik de deur van de auto dichtsla en richting de ingang van het ziekenhuis loop.

Ik zie zelf een beeld van mezelf op dit moment in men gedachten en bedenk me hoe zielig ik er wel niet uitzie. Ik loop richting de balie en ril een beetje van de kou aangezien ik geen jas aanheb.

"Goedenavond, wat kan ik voor u doen?" Probeert de vrouw vriendelijk te klinken maar je hoort zo dat het niet oprecht is.

"Euhm... Ik zoek Austin Core?" Vraag ik als ze me van kop tot teen bekijkt.

Ze tikt wat in op haar computer en kijkt vervolgens naar me op.

"Hij ligt op kamer 167" vertelt ze me waarop ik haar gewoon eens bedank en weer wegloop.

Ik loop richting de liften en neem die dan ook naar de eerste verdieping. Als de deuren openen loop ik ook meteen door naar rechts omdat het bordje aanwijst dat de kamer zich daar bevind. Ik stop even voor de kamer en bekijk het nummer eens goed ook al weet ik dat dit de juiste kamer is. Ik loop stilletjes binnen en voel wat tranen opkomen als ik hem daar aan zijn bakster zie liggen. Ik zet me op de rand van zijn bed en ga met mijn hand door zijn haar dat helemaal in de war zit. Hij snurkt stil en ik druk mijn lippen even zacht op zijn wang waarna ik mijn telefoon tevoorschijn haal. Ik zie dat ik bijna twintig nieuwe berichten heb en open er ééntje van Tyler.

Tyler:

Gaat het een beetje? Je kan altijd bij me terecht hè x

Ik snap niet echt hoe hij dit nu al kan weten zonder dat ik iets gezegd heb en open een volgend bericht van Samantha.

Samantha:

Heb het net op het nieuws gezien Miles.. Ik vind het zo erg voor je x

Ik sta op en zet het versleten TV toestel in de hoek van de kamer aan. Ik zet het volume meteen stiller als Austin wat begint te mompelen.

'De styliste, die bij het modetijdschriift Marie Claire werkt, werd al langere tijd door haar ex partner gestalkt, maar deze avond werd het fataal voor haar hedendaagse partner. Haar partner verblijft op dit moment in het New York Hospital en heeft gelukkig enkel een paar steekwonden. Milie zou binnen twee weken verschijnen op de New York Fashion Week als één van de hoofdacts maar na dit incident staat dat natuurlijk niet vast..' Eindigt de presentatrice met praten waarna ik het toestel terug uitzet.

Ik neem een wolle deken uit de kast in de kamer en trek het over me heen als ik me in het zeteltje naast Austin zijn bed neer leg. Ik sluit mijn ogen en val na lang piekeren uiteindelijk in slaap...

**************************************************************************

MAAR WOW ZEG!!!

WAT EEN EMOTIONELE BOEL HIER...

WAT DENKEN JULLIE VAN DIT HOOFDSTUKJE???
RAAKT MILIE UIT DEZE DEPRESSIEVE PERIODE?!?!

OMG IK BEN AAN HET DOOD GAAN!!!!!! OP 21 OKTOBER KOMT HET NIEUWE ALBUM VAN LADY GAGA AL UIT!!!!!!! (FOTO BOVENAAN) EN ZE IS DAN OOK NOG EENS DE HOOFDACT TIJDENS DE PAUZE VAN DE SUPERBOWL!!!!

DAAROM STAAT BIJ DIT HOOFDSTUK NOG EENS ÉÉN VAN MIJN FAVORIETE LIEDJES VAN HAAR (SHWEIBE) XX

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS??? I'M WAITING FOR IT 😜

VAN WIE ZIJN JULLIE EEN DIE HARD FAN???

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu