"Mijn kont vol blauwe plekken!"

2.1K 63 24
                                    

*Milie POV*

Ik word wakker en zie op de wekker dat het al bijna 11 uur is als ik wil beginnen panikeren dat ik te laat ben op mijn werk, maar al snel bedenk ik me dat het zaterdag is. Ik draai me om en zie Austin naast me liggen terwijl hij zachtjes, met zijn mond een stukje open, snurkt. Ik leg mijn hand op zijn borstkas en volg zijn hartslag gefocust. Met mijn andere hand ga ik zachtjes door zijn wilde haren tot hij plots wakker begint te worden.

"Hii" fluister ik meteen zachtjes als hij zijn ogen rustig opent.

"Hey" zegt hij met een scheve grijns als hij naar mijn borsten zit te staren.

Ik sta meteen op uit het bed en trek Austin zijn T-shirt, die ik gisteren van zijn lijf wou scheuren, aan. Ik kruip terug naast hem in bed en nestel me in zijn armen tegen hem aan.

"Ik wou dat we hier voor eeuwig zij aan zij zouden kunnen liggen" fluister ik zachtjes.

Mijn woorden zijn nog geen second uit mijn mond als ons romantische momentje wordt verpest door de bel die weerklinkt door het hele huis.

"Ik ga wel" zegt Austin als hij het bed uitstapt, snel een jogging aantrekt en hij uit de kamer verdwijnt.

Ik leg me op Austin zijn plaats en ruik gewoon zijn geur helemaal verspreid over zijn kussen. Maar ook dat momentje wordt verpest.

"Milie het is voor jou!" Hoor ik Austin uit de woonkamer roepen.

Ik sta op uit bed en trek snel een jeans aan voor ik me naar de woonkamer begeef.

"Ow, Lucy..." zeg ik verbaast als ik haar naast Austin in de woonkamer zie staan.

"Euhm... ik ga naar de keuken" zegt Austin waarna ik zijn kont in die jogging nog even na staar.

"Waarom heb ik dat lekker ding nog nooit ontmoet?!" Fluistert Lucy meteen als Austin niet meer in het zicht is waardoor ik begin te grinikken.

Lucy is één van de eerste personen waarmee ik hier in New York bevriend ben geworden. Ze werkt in een koffiebar waar ik zeker twee keer per week naartoe ga. Ze is eigenlijk veel te lief voor deze wereld en wilt je altijd met alles helpen. Zij heeft zelf ook wel een oogje op Logan.

"Wat doe jij hier?" Vraag ik als we samen in de zetel gaan zitten

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.


"Wat doe jij hier?" Vraag ik als we samen in de zetel gaan zitten.

"We hadden toch samen met Hailey afgesproken om naar de fitnes te gaan" herrinert ze me plots aan ons afspraakje.

"Oh mijn god! Sorry, sorry, sorry dat ben ik helemaal vergeten! Wacht hier! Ik ben meteen terug! Ik ga me gewoon snel aankleden!" Roep ik hyper als ik al naar onze slaapkamer toeloop.
Ik neem mijn zwarte Calvin Klein sport top en een grijs shortje waarmee ik naar de badkamer loop. Ik probeer mijn haar wat goed te krijgen maar besluit het maar gewoon in een staart te doen. Ik loop aangekleed terug naar de living waar ik nog snel mijn sportschoenen aantrek.

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu