"Jou iets aandoen"

1K 59 42
                                    

*Milie POV*

Cody:

Heb je het hem nu al verteld, want als je dat hebt gedaan zorg ik ervoor dat ik uit jullie appartement ben tegen dat jullie terugkomen 😕

"Wat bedoelt hij daarmee?" Hoor ik Austin's stem plots achter me.

"Euhm.." wil ik een leugen verzinnen maar ik bedenk me dat ik de waarheid moet vertellen. "Ik moet je iets vertellen" zeg ik stil als ik een keer op het bed klop om duidelijk te maken dat hij naast me moet komen zitten. "De dag dat je uit het ziekenhuis mocht, kwam ik erachter dat Chaime weer vrij kwam en Lewis zijn stiefbroer was dus ik was echt zo triestig. Cody heeft me toen getroost en heeft me in mijn bed gelegd maar door alle emoties op dat moment heeft hij me.. gekust" vertel ik hem.

Zijn ogen worden nu al helemaal rood van woede en dan heb ik nog niet eens alles verteld.

"Later die avond betrapte Zac mij in de keuken terwijl Cody weer zijn lippen op de mijne drukte, maar ik zweer het je die kus betekende echt niets!" probeer ik toch maar iets positiefs te zeggen.

"What the fuck vertel je me nu?!" Roept hij boos uit als hij rechtspringt. "Zeg alsjeblieft dat dit een heel slechte grap is?" Smeekt hij me met tranen in zijn ogen als hij voor me op zijn kieën gaat zitten.

Ik schud stilletjes van nee als er ook tranen in mijn ogen opzwellen. Austin buigt zich helemaal op tot een klein bolletje en laat zijn hoofd op de grond rusten.

"Fuck!" Roept hij kwaad uit als hij met zijn vuist op de grond bonst. "Hoe kan je me nu verdomme zoiets aandoen?!" Roept hij zo luid als hij kan als hij weer rechtstaat en me in mijn gezicht blijft aanstaren.

"Sorry.." snik ik, op dit moment bang van hem.

"Houd je excuses voor jezelf! Ik wil jou nooit meer zien!" Roept hij als hij heen en weer ijsbeert langs de balustrade van het jacht.

"Austin geloof me alsjeblieft, ik houd alleen van jou, die kus betekende niets en dat geldt ook zo voor Cody.." probeer ik hem te kalmeren.

"Zwijg toch over die lul, met hem reken ik zelf nog wel af" zegt hij als er even een grijns op zijn gezicht verschijnt.

"Please Austin, doe je broer nou niets aan, het is niet zijn schuld" neem ik het voor hem op.

"Met wie moet ik dan wel afrekenen? Met jou?" Grijnst hij gemeen als hij stil naar me toe komt gestapt.

Voor ik het weet trekt hij me met een ruk naar zich toe. Hij neemt me in een beweging bij mijn nek vast waardoor ik plots heel snel begin in en uit te ademen.

"Ben je nou bang van me?" Fluistert hij stil in mijn oor.

"Doe me alsjeblieft niets.." brengt ik stil uit als er een traan over mijn wang rolt.

"Jou iets aandoen? Je bent het godverdomme niet eens waard!" Roept hij onverwacht in men gezicht waarop hij me met een duw loslaat en naar binnen loopt...

**************************************************************************
OH GOSSSSSSHHHHHH....

SHIT JUST GOT REAL BITCHESSSS 😥💔

DIT IS DUS HET HOOFDSTUKJE WAAR JULLIE ALLEMAAL OP GEWACHT HEBBEN 😵😵

VOOR WIE ZIJN JULLIE OP DIT MOMENT???? TEAM MILIE OF TEAM AUSTIN???? 🙌🏽🙌🏽

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS DE NIEUWE VAN ZARA LARSSON 😍😍 I WOULD LIKE 🎉👠

HOPE YOU HAVE A GREAT NIGHT 😌💄💋

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu