"Wie was het?

1K 54 81
                                    

*Milie POV*

"Nee! Austin stop!" Gil ik uit als hij met zijn handen vol chocolade achter me aan loopt.

"Als jij wilt dat ik cake voor je maak, moet je er ook maar bijnemen dat ik mijn handen aan jou afveeg" lacht hij als ik richting de badkamer ren.

Austin was dus cake voor me aan het maken tot hij irritant begon te doen en hij zijn vuile handen aan me wou afvegen. Ik spring de badkamer in, waarna ik de deur meteen met een ruk achter me toesla, waarop ik Austin een pijnlijke kreet hoor slaan.

"Gaat het wel?" Vraag ik al helemaal bezorgd als ik de deur weer opendoe en Austin daar met zijn hoofd naar de grond staart.

Ik volg zijn blik naar de plek waar hij staart als hij zijn handen plots met een smak op mijn gezicht slaat.

"Jij achterbakse leugenachtige rotzak!" Roep ik boos uit als hij het uitproest van het lachen.

"Je hebt daar wat zitten.." lacht hij als hij met zijn 2 handen mijn hoofd stevig vastneemt en letterlijk met zijn tong wat choco van mijn wang lekt.

"Ieuw.. wat doe je nu!" Roep ik als ik een misselijkmakend gezicht trek, de badkamer weer instap en de deur achter me dichttrek.

Ik douche me snel, waarna ik mijn make-up en haren doe en een wit topje en bijpassend shortje aantrek.

Ik douche me snel, waarna ik mijn make-up en haren doe en een wit topje en bijpassend shortje aantrek

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Milie's outfit)

Ik loop naar de keuken waar ik eens snel met mijn vinger in het kommetje chocoladesaus dop. Ik ga naar de living waar Austin nog steeds met enkel zijn boxer aan in de zetel zit. Ik zet me op mijn knieën neer op de grond, tussen zijn benen als ik met mijn choco bespatte vinger over heel zijn borstkas naar beneden ga tot ik de rand van zijn boxer bereik.

"W-wat doe j-" leg ik mijn vinger op zijn lippen om hem te laten stoppen met stotteren.

"Als jij mij kan vuil maken en aflekken, kan ik dat ook bij jou doen.." fluister ik stil als ik mijn hoofd naar zijn boxer breng en de hele lijn choco aflek tot ik aan zijn hoofd kom en hem snel een zoen op zijn lippen druk.

"Dat mag je vaker doen hoor" grijnst hij als ik de licht gegroeide bobbel in zijn boxer opmerk.

"Vergeet het maar.. Je buik smaakt niet echt goed weet je?" Lach ik als ik weer rechtspring en mijn handtas van de grond neem. "Ik ga nu naar het werk en jij zou je misschien beter ook eens aankleden en je feestje voor vanavond gaan voorbereiden" vertel ik hem als ik al richting de deur loop.

"We vertrekken hier om 17 uur" deelt hij dan nog mee waarop ik nog gedag zeg en de deur achter me dichttrek.

*Cody POV*

Ik wordt stilletjes aan wakker en open mijn ogen, waarop ik mijn armen eens uitstrek en merk dat Ariana tussen mijn benen en bovenop mijn borstkas ligt.

"Gezellig gehad?" Hoor ik plots iemands stem van naast me komen.

"Oww.. je bent eindelijk terug!" Zeg ik stil zodat ik Ariana niet wakker zou maken, als ik zie dat Mathias in de zetel recht over de mijne zit.

"Jepp" zegt hij droog waarop de deurbel door het appartementje weerklinkt, waardoor Ariana wakker schrikt.

Mathias springt meteen recht uit de zetel en loopt richting de gang als Ariana eens naar me opkijkt en kort glimlacht voor ze haar hoofd weer neerlegt op mijn borst. Mathias komt opnieuw de living binnenlopen, achtervolgd door een agent, waarop Ariana zich wat recht zet en het deken wat beter over haar half naakte lichaam trekt.

"Sorry dat ik jullie zo vroeg kom storen, maar ik kom hier eigenlijk om je te vertellen wie diegene was die je heeft vastgehouden en om te vragen of je hem misschien kent?" Begint de agent als hij eens vluchtig naar me kijkt waarop hij zich meteen weer op Mathias focust.

"Wie was het?" Vraagt Mathias als hij zijn wenkbrauwen fronst.

"Culligan.. Chaime Culligan.."

**************************************************************************
ALOHA YOU GUYS!!!
WHAT'S GOOD?? 😎😎

IK BEN EVEN AAN HET DOODGAAN!!! CHAIME?!?! FRIKKING CHAIME!!!! 😵😵
ARE YOU KIDDING ME???? 😱😱

LIEDJE BOVENAAN IS SO GOOD VAN ZARA LARSSON 🕯❤️

VERGEET DE VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS VOORAL NIET HÈ 😋😚

DON'T FORGET THAT YOU'RE LOVELY JUST THE WAY YOU ARE 👄👄

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu