"Drie keer is het lot"

1.1K 51 22
                                    

*Milie POV*

"..hier is de keuken, hier is de eetzaal en hier is de living" loodst de vrouw mij op een razend tempo door het hele huis. "En dit is dus Liam" zegt ze over een jongen die ongeïnteresseerd verder typt op zijn GSM. "Ik zou zeggen: veel succes en maak er iets moois van" glimlacht de vrouw voor ze weer in de gang verdwijnt.

"Euhm.. Hey" probeer ik de jongen zijn aandacht te trekken.

"Hoi" glimlacht hij als hij zijn GSM weg steekt.

"Zullen we gewoon meteen beginnen of-?" Zeg ik als ik hem vragend aankijk.

"Is goed" laat hij me niet eens uitspreken.

"Wel, dan mag je daar even gaan staan en je hand door je haar halen" geef ik hem instructies als ik al een compleet plaatje voor mijn ogen heb.

Na ongeveer een half uur foto's te maken moet ik zowat het ongemakkelijkste van de dag zeggen.

"Kan je nu je T-shirt en broek uitdoen?" Vraag ik zo ongemakkelijk als het maar kan zijn als ik hem niet eens durf aan te kijken.

"Geen probleem" lacht hij met mijn gedoe.

Ik kijk weer op van de grond en zie hem nog net zijn broek wegleggen waarna mijn ogen meteen naar zijn perfect getrainde lichaam afglijden. Als ik hem hoor grinniken wijk ik mijn blik meteen weer af.

"Ga daar maar zitten" probeer ik me te herpakken als ik naar een hoekje aan het raam wijs.

Hij luistert ook meteen en doet wat ik zeg.

"Kan je je rechterarm op je knie leggen" geef ik hem nog wat instructies als ik zowat ongeveer op de grond ga liggen om de juiste hoek te vinden. "Perfect" zeg ik als ik mijn foto bekijk.

(Milie's foto)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Milie's foto)

"Ik denk eigenlijk niet dat we nog verder hoeven te zoeken, ik vind deze foto echt gewoon super!" Zeg ik enthousiast als ik maar naar de foto blijf staren. "Tenminste als jij hem ook goed vind.." voeg ik er nog aan toe als ik me naast hem schuif en hem de foto laat zien.

"Euhm... ik weet niet echt zo goed wanneer een foto goed is of wanneer niet, maar ik vind hem wel leuk ja" zegt hij als hij zijn schouders eens ophaalt.

"Wel, dan zijn we hier klaar" glimlach ik als ik rechtsta.

Nadat ik nog dag gezegd had en had afgerekend met de vrouw had ik het idee om iets te gaan eten. Ik loop door een straatje met palmbomen aan de kanten waar nog wat mensen rondlopen tot ik op een pleintje uitkom.

"Go P.D., Go P.D., Go P.D...!" Hoor ik iemand door een microfoon roepen op een plek waar wat mensen in een cirkel staan.

Ik ga zelf ook in de cirkel staan en zie dat er wat jongens trucjes met BMX'en aan het doen zijn.

"We hebben een vrijwilliger nodig? Niemand? Dan kiezen we wel zelf iemand!" Wordt er opnieuw door de microfoon geschreeuwd

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"We hebben een vrijwilliger nodig? Niemand? Dan kiezen we wel zelf iemand!" Wordt er opnieuw door de microfoon geschreeuwd.

Nog geen vijf seconden erna sleurt één van de jongens me mee de kring in. Ik kan niet lang nadenken over wat er gebeurt aangezien hij gewoon meteen zegt dat ik op mijn hurken moet gaan zitten. Iedereen begint in zijn handen te klappen waarna er iemand komt aangereden op een mountainbike en helemaal over me springt. Geschrokken sta ik terug recht waarop iedereen begint te applaudisseren en er wat mensen geld in een pet smijten, waaronder ik zelf.

Ik loop vervolgens een bar in en begin mijn social media wat te checken wanneer er plots een hand op mijn schouder wordt gelegd.

"Één keer is niets, twee keer is toeval, drie keer is het lot"...

**************************************************************************
HELLOOOOOWWW!!!

WAAROM SCHRIJF IK TOCH ZO VEEL?!?!?!

EEN IETS SAAIER HOOFDSTUK MAAR JAH... 😝😝

DE NIEUWE CD VAN K3 IS VANDAAG UITGEKOMEN!!!!! IK BEN ZO KINDERACHTIG 😏🖕🏼

IS HET NIET ONGELOOFELIJK DAT WE NU PRESIDENT TRUMP MOETEN ZEGGEN 😱😱 BEN ALLESZINS ZO SUPER FIER OP HILLARY!!!

NO SHAME, NO PAIN, SHE'LL KEEP ON FIGHTING 👊🏼🇺🇸

PS: HET LIEDJE BOVENAAN IS RIVER DEEP, MOUNTAIN HIGH VAN TINA TURNER MAAR DAN IN DE WOW VERSIE VAN DE GLEE CAST!! 🔥💘

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘💋

LUV YA PEOPLE 😚

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu