"Ben er klaar voor!"

955 48 45
                                    

*Milie POV*

"We zien jullie morgen wel.. Nou ja, straks" lach ik als Olivia en Mathias naar huis gaan en ik op de klok zie dat het nog net geen 3 uur 's nachts is.

"Tot straks!" Roepen ze nog voor de deuren van de lift voor hun neus sluiten.

"Alles is weer goed.." zucht ik als er een pak last van mijn schouders valt. "Bij mij alleszins toch, jij hebt nog een probleem met iemand die toevallig je broer is" grinnik ik.

"Dat vind ik eerlijk gezegd niet echt zo grappig hoor.." mompelt hij lichtjes geïrriteerd.

"Sorry.. dat had ik niet moeten zeggen" zeg ik met een pruillipje als ik mijn armen om zijn nek heen sla.

"Je kan het goed maken met dat bepaalde ding dat je had belooft" begint hij al meteen te grijnzen.

"Is goed, ga al maar naar de kamer.. Ik kom zo meteen" zeg ik wat mysterieus als hij zijn wenkbrauwen fronst maar vervolgens toch in de slaapkamer verdwijnt.

Ik loop snel naar de badkamer, waar ik mijn slaapoutfit inruil voor een wit lingerie setje dat ik eigenlijk wel speciaal voor Austin gekocht had.

(Milie's outfit)

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Milie's outfit)

Ook ik loop richting de slaapkamer, waar Austin zijn ogen meteen groot worden en zijn mond zowat openvalt als ik kom binnenlopen.

"Staat het je aan?" Vraag ik met een knipoog als ik eens snel een rondje draai en hij knikt. "Geniet er dan maar van zolang ik het nog aan heb.."

*Olivia POV*

"Je kan niet bevatten hoe blij ik wel niet ben dat je weer terug bent" zeg ik enthousiast als we ons appartementsgebouw binnenlopen en ik mijn hoofd op zijn arm leg, die hij rond mij geslagen heeft waarna hij een pijnlijke kreet uitslaat. "Wat is er?" Vraag ik meteen helemaal bezorgd, waarop hij een keer naar zijn bovenarm wenkt.

Ik schuif de mouw van zijn T-shirt voorzichtig een stukje omhoog waardoor er vijf sneden tevoorschijn komen.

"Wat heeft hij je toch allemaal aangedaan?!" Roep ik vol ongeloof uit, als ik niet echt zou willen weten wat hij allemaal meegemaakt heeft op die 5 dagen.

"Dat is verleden tijd.. het belangrijkste is dat we nu gelukkig weer terug samen zijn" ziet hij weer eens het goede van alles in.

Ik steek de sleutel in de deur waarna ik die ook meteen opensla, waardoor Rayo op ons komt aflopen en hij helemaal hyper rond Mathias heen begint te springen.

"Dat is lang geleden hè maatje! Heb je me gemist jongen?" Begint hij wild door zijn haren te krabben, waardoor Rayo hem recht in zijn gezicht lekt.

"Welkom thuis!" lach ik breed als Mathias een misselijkmakend gezicht trekt en me achtervolgt naar de living.

"Oww.." breng ik nogal awkward uit als Cody daar met een meisje tussen zijn benen in de zetel ligt te slapen.

"Die hebben het vast en zeker gezellig gehad" grinnikt Mathias waarop ik hem een teken geef dat hij stiller moet zijn.

"Laten we ook maar gewoon gaan slapen.." stelt Olivia voor als ze al richting de slaapkamer loopt.

"Ik heb anders nog wel een ander idee.." fluistert Mathias in mijn oor, als hij plots al achter me staat en zijn armen om me heen slaat.

"Perfect!" Klink ik misschien wat te aanvallend als ik me naar hem omdraai en het jeans hemd dat ik aanheb met een ruk openscheur, waardoor Mathias zijn ogen groot worden. "Moet ik hier nog lang staan wachten?" Vraag ik als ik mijn armen kruis en een wenkbrauw optrek.

"Nee hoor, ben er helemaal klaar voor!" Zegt hij voor hij me onder m'n kont vastgrijpt, ik mijn benen om zijn heupen sla en we richting de slaapkamer lopen.

Sweet dreams x

**************************************************************************
HAAAYYY IEDEREEN!!!!!

IEDEREEN HEEFT HET DAAR VANNACHT NAAR ZIJN ZIN DENK IK HOOR 😏😂

ALLES IS WEER PERFECT DAAR!!! 🙏🏼🙏🏼

MAAR VOOR HOELANG ZAL DAT DAN OOK MAAR WEER DUREN... 😅😅

LADY GAGA GAAT OP TOURNEE!!!! IK BEN HELEMAAL HYPED!!! IK GA ALVAST MET EEN PAAR VRIENDINNEN ✌🏼️✌🏼️ WIE GAAT ER NOG NAAR DE JOANNE WORLD TOUR?? 👒👒

HEB VANDAAG OOK NET VERNOMEN DAT IK MEEMAG NAAR DE USHUAÌA TOUR VAN K3 MET MIJN KLEINE NICHTJE 👌🏼👌🏼IK BEN WAARSCHIJNLIJK NOG VEEL ENTHOUSIASTER DAN ZIJ ZELF 🤘🏼😂

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS VOOR THE FUCKBOYS AN FUCKGIRLS VAN DIT BOEK 😵❤️

LIEDJE BOVENAAN IS OOK TOEPASSELIJK DE NIEUWE 'JOHN WAYNE' VAN GAGA 🏍🏍

LIEFDEEEE 😘😘

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu