"Één helse week Miami.."

1K 54 51
                                    

*Olivia POV*

Cody doet opnieuw een stap naar me toe waardoor zijn borstkas nu tegen de mijne aanduwt en het wel heel ongemakkelijk begint te worden. Hij begint met zijn hoofd naar me toe te leunen en blijft dichter komen tot onze neuzen elkaar raken.

"Oww, Cody.. Euhm, stop alsjeblieft" houd ik hem tegen als ik hem met mijn hand tegen zijn borstkas stilletjes van me afduw.

"Sorry, maar ik, Euhm.. dacht dat jij ook.." brabbelt hij wat ongemakkelijk als hij met zijn hand door zijn haar woelt.

"Je bent echt heel leuk en zo hoor, daar niet van. Maar ik heb Mathias al.. Als ik wist dat je zo over me dacht had ik het je al wel vroeger duidelijk gemaakt" maak ik hem duidelijk dat ik echt niet van plan ben hem te zoenen.

"Nee nee, jij moet je niet excuseren, het is mijn fout om al gewoon de gedachten te hebben dat een meisje zoals jij zou kunnen vallen op een jongen als mij.." zucht hij als hij wegloopt richting de living.

"Neem het nou alsjeblieft niet al te persoonlijk op hè. Er zijn zo veel meisjes die meteen op jou zouden vallen.. Ik heb gewoon al een vriendje" probeer ik hem de situatie te laten inzien.

"Kom op Olivia, wie valt er nu op mij? Een jongen met veel te veel problemen, geen inkomen en geen onderdak.. Echt een plaatje hoor" maakt hij zichzelf belachelijk.

"Maak er dan werk van en ga op zoek naar een job, ik help je graag hoor. Ik heb genoeg contacten waarmee ik iets voor je kan regelen, als je dat wilt ten minste?" Bied ik hem aan.

"Serieus?" Vraagt hij niet gelovend als hij eens kort opkijkt.

"Natuurlijk, vrienden zijn er om je te helpen hè" glimlach ik vriendelijk, de zoen die er zonet bijna was vergetend.

"Graag dan" tovert hij even een glimlach op zijn gezicht.

"Ga je dan even wat opfrissen, trek wat aan en dan beginnen we er meteen aan" stel ik voor ook al weet ik dat ik nog tonnen andere zaken te doen heb.

"Is goed, alvast bedankt op voorhand" zegt hij droog voor hij in de badkamer verdwijnt.

Ik besloot even naar Milie te bellen om haar op de hoogte te brengen over de gebeurtenissen met Mathias en nadat ik haar gebeld had zette ik de TV aan.

'Herkent u deze man, heeft u hem gezien of weet u waar hij verblijft? Neem dan contact op met het gratis nummer van de politie' eindigt juist een opsporingsbericht vergezeld van Mathias zijn foto...

*Milie POV*

"Super hard bedankt Melanie! Ik zie je morgen op kantoor, daag!" bedank ik haar nog voor ik afleg.

"En?" Vraagt Austin een tikkeltje nerveus.

"We hebben vanavond een vlucht terug naar huis" vertel ik hem.

Nadat Olivia me belde om te zeggen dat ze naar de politie was geweest begon het tot me door te dringen dat Mathias zijn plotse verdwijning eigenlijk wel ernstig is. Ik besloot meteen naar mijn bazin te bellen om te vragen dat ik mijn werkweek hier in Miami niet stop kon zetten en naar huis mocht gaan om Olivia daar wat te steunen. Melanie snapte het familie probleem meteen en regelde een vlucht terug voor vanavond.

"Dus dit was dan onze vakantie in Miami" zucht Austin als hij zijn wenkbrauwen eens optrekt.

"Één helse week Miami.." zucht ik mee als ik me laat neerploffen op bed.

"Kan niet wachten om straks weer thuis te zijn.."

**************************************************************************
AUSTIN EN MILIE GAAN WEER NAAR HUIS 😱😱

DIE SITUATIE MET MATHIAS BEGINT NU WEL HEEL ERG OUT OF CONTROL TE GAAN 😳😳

AWKWARD MOMENTS A LA HOTELA OLIVIA 😅😅 WAT IS ZIJ TOCH EEN SCHATJE ☺️☺️

LIEDJE BOVENAAN IS YOU DON'T KNOW ME VAN JAX JONES 😎😎 LUV IT A BIT 🐭🐭

WAAR ZIJN DE VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS GEBLEVEN 🙊🙊

YOU GUYS HAVE A SPECIAL PLACE IN MY HEART ❤️

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu