"Ik zie jou wel zitten"

1K 51 37
                                    

*Milie POV*

"Je bloeddruk is echt wel heel hoog.." vertelt de dokter me als ze de bloeddrukmeter weer van mijn arm losmaakt.

"Zoals ik al dacht dus.." zucht ik diep als ik me weer neerzet naast Austin.

"En valt daar iets aan te doen?" Komt Austin er dan tussen, nu hij best wel ongerust om me is.

"In jou geval heb je waarschijnlijk te veel stres door je werk en alles wat er gebeurt in de familie, dus je moet heel veel rusten en leren niet altijd zo veel hooi op je vork te nemen" richt de dokter zich dan weer op mij.

"Sorry maar dat rusten en minder hard werken gaat op dit moment echt niet lukken hoor!" Lach ik haar opmerking zowat weg.

"Milie het gaat er niet om of dat het gaat of niet. Als de dokter zegt dat het moet dan doe je het ook. Kan je nu alsjeblieft voor één keer dat werk eens even vergeten en je gezondheid op de eerste plaats zetten.. Voor mij?" Smeekt Austin me als hij me met zijn puppy oogjes aankijkt.

"Ik zie wel wat ik kan doen.. Hoeveel moet ik je?" Negeer ik zijn vraag als ik m'n portefeuille al bovenhaal.

Na het betalen, loop ik met Austin naar buiten, spring ik de auto in, waarop hij achter het stuur kruipt.

"Euhm.. je hebt net de afslag gemist hè?" Maak ik hem duidelijk als hij rechtdoor rijdt in plaats van af te slaan.

"Ik breng je echt niet terug naar je werk hoor, wij gaan naar huis en jij kruipt je bed in zodat je terug wat fitter bent voor vanavond" vertelt hij me.

"Austin ik moet naar m'n werk! Ik moet tegen volgende week met een hele modeshow op New York Fashion Week staan en er moet nog zo veel geregeld worden" begin ik al te panikeren als ik er nog maar aan denk.

"Dan zal je dat een andere keer moeten regelen of iemand om hulp vragen" glimlacht hij breed, waardoor ik hem wel voor zijn kop zou willen slaan.

Na nog een paar minuten rijden komen we thuis aan en kruip ik zowat meteen mijn bed in op bevel van Austin...

*Cody POV*

Ik ben wat met Rayo en Ariana door het park aan het wandelen, aangezien het misschien wel wat beter was om Mathias en Olivia even alleen te laten. Ik neem Ariana nog wat steviger vast rond haar heupen zodat ze nog dichter tegen me aan komt lopen, waardoor ze eens naar me opkijkt en grijnst.

"Ik wil eigenlijk wel even weten waar we nu staan? Vind je nu eigenlijk dat we een koppel zijn of niet?" Maakt Ariana het plots wel meteen heel awkward als ze wat bibbert van de kou aangezien ze alleen een shortje en een T-shirt met nogal veel gaten in aanheeft.

"Ik wil eigenlijk wel even weten waar we nu staan? Vind je nu eigenlijk dat we een koppel zijn of niet?" Maakt Ariana het plots wel meteen heel awkward als ze wat bibbert van de kou aangezien ze alleen een shortje en een T-shirt met nogal veel gat...

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

(Ariana' outfit)

"Oww.. Euhm.." weet ik helemaal niet wat zeggen. "We kunnen misschien op wat dates gaan om elkaar wat beter te leren kennen en dan zien we wel wat er van komt?" Stel ik voor, al weet ik niet echt of dat eigenlijk wel iets is wat ik zelf wil.

"Klinkt echt leuk! Ik zou het misschien niet zo meteen moeten zeggen, maar je moet alleszins al weten dat ik jou echt wel zie zitten hoor" begint ze zich blijkbaar wel al wat te binden, waardoor ik me wat ongemakkelijk begint te voelen.

"Ari!"..

**************************************************************************
HEY RATTETJES!!! 🐀🐀

WAT DENKEN JULLIE VAN ARIANA EN CODY?? 😏😏
EN ZAL MILIE ZICH AAN HET RUSTEN EN MINDER WERKEN HOUDEN??? 🤔🤔

IK GA ZO METEEN NAAR HET GEMEENTEHUIS OM ME OP TE GEVEN ALS KINDERANIMATOR OP EEN SPEELPLEIN SAMEN MET MEN VRIENDIN 😱😱

HEEFT IEMAND AL EENS GAAN WERKEN VAN JULLIE?? 😝😝

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 🗝💖

LIEDJE BOVENAAN IS WEAK VAN AJR 😵😵 DE HIT VAN HET MOMENT IN BELGIË BTW 🤘🏼🤘🏼

KISSESSS 💋💋

ON MY MINDWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu