09

128 4 0
                                    

Theo Raeken pov
"Mag ik deze dans?" vraag ik en steek mijn hand uit naar Estelle. Estelle glimlacht en pakt mijn hand vast. Ik neem haar mee naar de dansvloer waar we voor we beginnen met dansen eerst een buiging naar elkaar maken. Dan pak ik Estelle rechter hand vast en leg mijn andere hand op haar onder rug. Estelle legt haar vrije hand op mijn schouder en zo beginnen we met dansen.
"Je moeder heeft wel haar best gedaan voor dit feest. En dat alleen voor mijn komst en de trouw datum." zeg ik en kijk een beetje om me heen. "Mijn moeder houdt ervan te overdrijven wat feesten betreft. En als ik eerlijk ben, ik ben nog niet klaar voor die datum. Wat als het volgende week is?" vraagt Estelle. "Ik ben toch niet een totaal vreemde voor je?" vraag ik en glimlach even. "Nee, maar de Theo die ik ken is een klein jongetje van zes wat graag buiten rond rende, enge verhalen vertelde en de grapjas uit hing." zegt Estelle met een zachte glimlach. "Ik ben niet veel veranderd. Ik ben gewoon ouder geworden. Net zoals jij." zeg ik. "Toen jij zes was rende je ook graag buiten rond, je hielt er van om mooie stenen te zoeken en je was altijd heel erg close met je vriendin." zeg ik. "Ik ben nog steeds heel erg close met Jenny, ze is mijn aller beste vriendin en mijn lady. Ik ben nog steeds graag buiten en die stenen, ik hou wel van mooie stenen." zegt Estelle, om dat laatste moet ik lachen.
"Wat vind je er van als we er morgen even tussen uit gaan. Gewoon samen met zijn tweeën een wandeling maken, of paardrijden. Dan kunnen we elkaar weer net zo goed leren kennen als toen." stel ik voor. "Dat klinkt leuk, maar ik weet niet of ik morgen wel kan." zegt Estelle treurig. "Je hebt morgen vast wel een uurtje de tijd voor je verloofde toch?" vraag ik, Estelle moet lachen. "Ja, vast wel."
Dan op eens stopt de muziek. Iedereen stopt met dansen, Estelle haar moeder staat op van haar troon en zet een paar stappen naar voren. "Nu ik jullie aandacht heb zou ik graag iets heel belangrijks bekend willen maken." zegt ze en ze kijkt Estelle en mij aan.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now