15

81 3 0
                                    

Theo Raeken pov
"Maak je vaak een rit?" vraag ik. Estelle kijkt me aan. "Ja, maar dan rijdt er altijd een groep wachters mee. Heel leuk is dat dus niet." zegt Estelle. "Het verbaasd me dat we met zijn tweeën weg mogen, zonder dat er bewakers mee moesten." zegt Estelle. "Ik denk dat Scott ze heeft weten om te praten. Hij wou iets te graag dat ik vanmiddag met je weg zou gaan." zeg ik en grinnikte even. "Jenny drukte me ook zowat mijn kamer uit, niet normaal." zegt Estelle die moet lachen. "Ik vraag me af wat die twee van plan zijn vanmiddag." zeg ik. "Ik weet wel wat Jenny van plan is." zegt Estelle met een grijns. "Je hebt haar gisteren vast wel zien dansen met die jongen." zegt Estelle. "Ik dacht dat haar vriendje was." zeg ik. Estelle schud haar hoofd. "Nog niet."
"Zeg wanneer komen je ouders? Ik kan niet wachten om ze weer eens te zien." zeht Estelle na een tijdje. "Uhm.... Volgens mij een of twee weken voor de bruiloft. Maar het zal me niet verbazen als ze morgen op eens op de stoep staan." zeg ik. "Is je moeder nog steeds zo lief als toen we klein waren?" vraagt Estelle. "Mijn modder is geen druppel veranderd, jammer genoeg heeft ze het niet zo op Scott. Alleen maar omdat hij de zoon is van een andere vrouw." zeg ik.
"Je bent wel erg close met hem? Of niet?" vraagt Estelle. "Ja, we zijn dan elkaars beste vrienden, hij is er altijd voor mij." antwoord ik. "Jij en Jenny zijn ook niet te scheiden. Ten minste voor zover ik jullie nu heb gezien." zeg ik en glimlach. "Klopt, Jenny is mijn beste vriendin. Al zo lang ik me kan herinneren." zegt Estelle.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu