37

58 2 0
                                    

Jenny Knight pov
"Estelle, moest je gisteren per se hoi tegen hem zeggen?" vraag ik als ik Estelle haar kamer in loop. Estelle zit voor haar spiegel en haalt een borstel door haar haren. "Wat?" vraagt Estelle die om kijkt. "Gisteren, weet je nog?" ik trek een wenkbrauw op. "Owh dat." Estelle lacht even. "Zo erg is dat toch niet? Ik zei gewoon hoi."  Estelle haalt haar schouders op. De glimlach die op haar gezicht staat verklapt dat ze dit wel heel erg grappig vind.
"Estelle nee! Nu weet hij zeker dat ik over hem heb zitten praten. Ik bedoel hoe kan het anders dat je zijn naam kent?" ik trek een wenkbrauw op en sla mijn armen over elkaar. "Misschien heb ik hem zelf naar zijn naam gevraagd? Ik bedoel hij werkt voor mij, dus ja. En trouwens, ik heb hem eerder bij zijn naam genoemd." Estelle staat op en loopt naar me toe.
"Jen, waarom precies vind je dit zo erg?" vraagt Estelle ze kijkt me aan. "Ik weet niet." mompel ik. "Straks vind hij me helemaal niet leuk of zoiets..." voeg ik er aan toe.
"Ah kom op Jen! Die jongen is helemaal ondersteboven van jou! Dat zie je zo wel. En het is ook heel duidelijk dat jij hem heel leuk vind. Dus ik zou zeggen, ga er voor!" Estelle heeft me een knuffel. "Jij hebt makkelijk praten als een koningin, jij kan doen en laten wat je wilt. Ik heb geen keuze, ik moet per se met iemand van mijn stand, of het liefst hoger, trouwen." ik zucht eens diep en haal een hand door mijn haren.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu