24

70 4 0
                                    

Isaac Lahey Pov.
Ik begin alvast met het eten als Derek binnen komt gelopen "We moeten meteen beginnen Der" hij knikt en doet zijn schort snel om.
Na alles klaar is vee ik even wat zweet van mijn voorhoofd. Dit was echt veel eten zeg. Ik heb nog nooit iemand die om zo veel eten vroeg. Nou die prins maakt er wel een feestje van zeg. Ik ga op een kruk zitten en zet mijn kin op mijn hand en zucht onhoorbaar. Jenny is zo knap, ze is ook nog eens heel aardig. Ik glimlach dan en voel een hand op mijn schouder "Is alles klaar?" Ik kijk op en kijk recht in de ogen van Jenny zo mooi blauw. "Ja alles is klaar de dienstmeiden brengen alles naar de eetzaal" Jenny knikt even en geeft me een snelle knuffel "Dankjewel Isaac" ze glimlacht even en loopt dan weer weg "Oh god ze is mooi" fluister ik tegen mezelf "Isaac ze is niet iets voor jou" Derek kijkt me aan "Ik vind haar als nog prachtig" ik glimlach even en kijk naar de deur waar Jenny net in verdween op weg naar de eetzaal en Koningin Estelle.
Ik sta op en kijk dan naar Derek "Sorry wat zei je?" Derek schud even zijn hoofd "Isaac wel bij de les blijven jij, ze hebben nog een bediende nodig in de eetzaal jij mag ze helpen" Derek duwt een dienblad en een fles wijn in mijn handen. Ik loop de eetzaal in en zie vrijwel meteen Estelle en Jenny naast elkaar zitten.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang