35

62 3 0
                                    

Theo Raeken pov
"Ben je nog van plan om ons jaagreisje voort te zetten?" vraagt Scott die mijn kamer ingelopen komt. "Sorry, maar dat lijkt me niet verstandig, na alles wat er is gebeurd." antwoord ik, ik draai me naar hem om en kijk hem aan. "Het geeft niet, dat had ik eigenlijk al wel verwacht." Scott glimlacht zacht. "Gaat het wel met Estelle?"
"Ik denk het. Volgens mij is ze gewoon heel erg geschrokken, voor zo ver ik weet hebben die mannen haar niks aangedaan." ik haal een hand door mijn haar. "Heb je al een oplossing gevonden ove rhet feit dat je de koning van Italië hebt vermoord?" Scott trekt een wenkbrauw op. "Nee, ik hoop gewoon dat niemand er achter komt." een diepe zucht verlaat mijn mond. "En nu? Wat ga je nu doen?"
"Jij bent ook niet een beetje nieuwsgierig zeg." ik lach even en loop langs Scott naar de deur van mijn kamer.
"Hey, ik wil gewoon weten waar je heen gaat. Ik hoef geen details." Scott houdt onschuldig zijn handen in de lucht. "Sommige dingen hoef je echt niet te weten." zeg ik waarna ik mijn kamer uit loop.
Ik loop snel door de gangen van het kasteel en kijk af en toe om zodat ik zeker weet dat Scott me niet volgt. Via een uitgang die eigenlijk niemand gebruikt loop ik naar buiten, een glimlach verschijnt op mijn gezicht. "Hey Estelle." ze draait zich om. "Theo." Estelle glimlacht zacht naar me. Ik ga naast haar staan en kijk om me heen. "Het uitzicht hier is mooi hè?" vraagt Estelle. Ik knik en kijk haar aan. "Ik kan er geen genoeg van krijgen."

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now