23

79 4 0
                                    

Jenny Knight pov
"Jen, kan jij er voor zorgen dat het eten op tijd klaar is. En dat er genoeg is, Theo is er niet. Maar de koning van Italie en een deel van zijn personeel is er wel." zegt Estelle die me aankijkt met een glimlach. "Tuurlijk, ik ga wel even met de kok praten. Is er een bepaald iets wat je op tafel hebben wilt?" vraag ik. "De Kok weet het wel." zegt Estelle die dan weer weg loopt. Ik loop naar de keuken. "Is Derek er ook?" vraag ik als ik hem niet kan vinden. "Hij komt zo weer terug." ik kijk meteen op van die stem. Isaac.
Langzaam draai ik me naar hem om. "Lady Jenny, kan ik je misschien ergens mee helpen? Misschien kan ik wat doorgeven aan Derek." Isaac veegt zijn handen af aan een doek en kijkt me vragend aan. Een lieve glimlach siert zijn lippen. "Uhm... Ja, je kan hem wel wat doorgeven." zeg ik. "De koningin wil dat er een feestmaal word gemaakt voor het bezoek van de koning van Italië, Derek weet wel wat er klaargemaakt moet worden." zeg ik. "Dus niet vergeten, want als er iets ontbreekt..." "Rustig maar, het komt goed. Ik zal het doorgeven en we gaan er zo snel mogelijk mee bezig." zegt Isaac. Ik knik even en zucht dan.
"Is er iets?" vraagt Isaac, hij was alweer bezig gegaan met het snijden van het fruit waar hij net mee bezig was.
"Nee, gewoon een beetje veel aan mijn hoofd. Verder niet, naar ik moet gaan. Dus eh he-" "Jenny, het komt goed wat het eten betreft." zegt Isaac. Ik knik even en loop dan de keuken weer uit.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now