31

68 3 0
                                    

Theo Raeken pov
"Ik denk niet dat het heel slim van je was om de koning van Italië te vermoorden." zegt Scott terwijl we het lichaam van de koning weg slepen. "Ik had geen andere keus. Ik weet ook echt wel dat het niet slim van me was, maar goed." zeg ik met een zucht. "Dit kan wel een oorzaak zijn voor een oorlog met Italië. Met je eigen land en het land het land van Estelle." zegt Scott. "Bedankt Scott, ook daar was ik al van op de hoogte. Estelle zal me nog wel meer haten dan anders, ik heb haar land in gevaar gebracht."
"Theo, kan ik even met je spreken?" vraagt Estelle die naar me toe komt. "Ja, tuurlijk." zeg ik, snel wissel ik nog een blik met Scott uit voordat ik met Estelle mee loop.
"Ik wil je bedanken. Je hebt mij en de meerderheid van mijn hofhouding kunnen redden." begint Estelle, maar ik voel dat er meer komt dus houd ik me maar even stil.
"Mag ik vragen waarom je met Scott ging jagen?" vraagt Estelle verbaasd kijk ik op. "Wat bedoel je?" vraag ik. "Waarom ben je met Scott gaan jagen?" vraagt Estelle opnieuw. "Uhm... Gewoon, dat deden we anders ook wel eens." antwoord ik, niet dat het helemaal klopt. In Amerika was Scott altijd degene die ging jagen, dat mocht hij. Ik, de kroonprins, opvolger van de troon, moest altijd op het kasteel blijven. Soms wist ik wel aan het kasteel te ontsnappen om dan te gaan jagen, maar dat lukte maar een paar keer.
"Het lag niet aan mij toch?" vraagt Estelle, ik schud meteen mijn hoofd. Misschien iets te snel. "Nee, het ligt niet aan jou. Echt niet." antwoord ik. Estelle glimlacht zacht.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now