29

76 4 0
                                    

Jake O'Connor pov
"Ik verzoek u nu mijn kasteel te verlaten." zegt koningin Estelle, ik moet hard lachen. "Koningin, u dacht toch niet echt dat ik daar naar zou luisteren?" vraag ik en trek een wenkbrauw op. "Laat me niet mijn bewakers er bij halen. Want ik garandeer u, u bent dan niet degene die levend uit dit kasteel stapt." zegt koningin met op elkaar gedrukte kaken. Ik grijns. "Het spijt me koningin, maar over welke bewakers heb je het? Alle bewakers uit dit kasteel zijn vermoord door mijn mannen. Sorry maar u maakt geen schijn van kans. En als u mannen al niet eens van mij kunnen winnen, hoe moeten ze dan ooit in staat zijn te winnen van Engeland. Het land dat een ware hekel aan u heeft." ik trek een wenkbrauw op. Koningin Estelle slikt even.
"Maar hey, waarom zouden we treuren over een paar bewakers..." zeg ik en zet een stap dichter naar Estelle toe. "Wat? U bent echt ziek in u hoofd." Estelle zet een paar stappen naar achter, waarna ze tegen de muur aan botst. "Niet zo slim." zeg ik en loop naar haar toe. Haar aarmen druk ik tegen de muur zodat ze me niet weg kan drukken.
"Laat mijn verloofd met rust!" ik draai me om en zie dan prins Theo staan, met achter hem zijn halfbroer Scott. "Zozo, prins Theo, de troon opvolger van Amerika, aankomend koning van zowel Amerika als Scotland." zeg ik. "Ik vraag me af, waar u was, tijdens het diner en het moment dat mijn mannen zo wat alle bewakers hier omgelegd hebben. Waar was u om uw aankomende vrouw te beschermen?" vraag ik.
"Maar ach, ik kan ook niet van u verwachten dat u nu al van de koningin houd. Het is ook nog maar zo kort geleden dat jullie elkaar weer eens hebben gezien, voor het eerst in tijden." prins Theo klemt zijn kaken op elkaar.
Ik merk dat hij een blik wisselt net koningin Estelle maar ik besteed er niet veel aandacht aan. Al had ik dat maar beter wel kunnen doen. Ik voel een pijnlijke steek in mijn zij. De koningin had ergens een mes vandaan gehaald en in mijn zij gestoken. "Kreng!" grom ik en haal het mes uit mijn zij. Estelle rent snel naar Theo toe, die zijn zwaard al heeft getrokken.

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now