26

74 4 0
                                    

Estelle Hemmings Pov.
Ik glimlach even en neem een hapje van het eten "Dus Estelle je gaat trouwen ben je daar verheugd op?" Ik verslik me bijna in mijn eten, wat is dit voor vraag? "Ja ik ben verheugd erop" de Koning kijkt me aan "Je gezicht zegt iets anders" hij grijnst even, ik bijt op mijn lip en pak Jenny haar hand vast onder tafel. Jenny knijpt lichtjes in mijn hand.
Ik zucht even en rek me uit, dit was zo'n lange dag dit kon gewoon niet normaal zijn. Ik weet dat als je Koningin bent dat je alles moet oplossen en het niet altijd wil lukken maar dit uithouden met de Koning van Italië was te lang het leek een eeuwigheid te duren. Hij stelde allemaal rare vragen over hoe het tussen mij en Theo ging, natuurlijk moest ik liegen. Theo en ik zijn nu niet eens vrienden ofzo.
Ik ga op bed liggen en gaap kort, ik ga denk ik nu maar rusten en dan komt alles goed. Ik sluit net mijn ogen als Jenny binnen komt gerend "Estelle je moet hier weg nu!" Ik kijk op "Huh hoezo?" Ik kijk even naar Jenny en ga recht op zitten. Oh fijn ik was in slaap gevallen in mijn jurk. "Het is de koning van Italië" fluistert ze "Hij neemt het kasteel over" ik bijt op mijn lip, nee dit gebeurt niet dit is een droom!

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now