25

78 4 0
                                    

Theo Raeken pov
"Van waar opeens dit uitje?" vraagt Scott die op zijn paard stapt. Ik stap ook op mijn paard en kijk dan even naar Scott. "Gewoon om er even tussen uit te zijn." antwoord ik. "Nu al? We zijn hier nog niet niet eens zo lang." Scott trekt een wenkbrauw op. We lopen weg van het kasteel richting het grote bos. "In die korte tijd is er anders behoorlijk veel gebeurd." zeg ik.
"Nu je het er zo over hebt. Wie was er eigenlijk 'op bezoek'?" vraagt Scott. "De koning van Italië of zoiets." antwoord ik, ik kijk om me heen en neem de omgeving in me op. Het is hier echt heel mooi.
"Moest je er niet bij zijn? Om Estelle te steunen en zo?" vraagt Scott. Ik schud meteen mijn hoofd. "Ze wil niet dat ik help. Omdat ik geen koning ben van Scotland mag ik daar ook geen beslissingen over nemen. Ik heb niet echt het gevoel dat ze blij is dat ik er ben." antwoord ik met een zucht. Want dat is echt het gevoel dat ik krijg. Het lijkt wel alsof ze denkt dat ik nog een kleine jongen ben, maar ze moet weten dat ik ook ouder ben geworden. Net zoals zij is.
"En de bruiloft?" vraagt Scott. "Ik heb geen idee, echt waar. Ik zou het niet weten..."

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu