03

316 8 0
                                    

Theo Raeken pov
"Je bent zeker erg nerveus, of niet?" vraagt Scott, mijn half broer, die me glimlachend aan kijkt. "Om eerlijk te zijn, ja. Heel erg." zeg ik. "Het komt goed. Jullie zijn verloofd sinds jullie zesde." zegt Scott. "Dat weet ik en we hadden het toen al wel gezellig, maar we hebben elkaar veertien jaar niet gezien." zeg ik en kijk even uit het raampje van de koets. 
"Het komt vast wel goed." zegt Scott. Na een tijdje stopt de koets en niet veel later word het deurtje open gedaan. Scott stapt eerst uit en daarna stap ik uit. Er staan allemaal mensen, ik neem aan het personeel van dit kasteel, naast het pad en over het pad lopen de koningin met haar lady en haar moeder. De koningin komt op mij afgelopen. Als ze mij bereikt heeft steekt ze haar hand uit die ik aan pak en er daarna een kus op druk. Ik glimlach naar haar. "Koningin." zeg ik, wat een zwakke glimlach van haar oplevert. Ik moet toegeven, ze is echt heel erg knap geworden. Al was ze ook al knap toen we nog maar zes waren.
Ze neemt me mee naar het kasteel, als ik eerlijk ben, ben ik hier nog nooit geweest. Het is dan ook gebruikelijker als zij naar mij toe was gekomen, maar aangezien de omstandigheden was het veiliger dat ik hier heen zou gaan.
"Leuk je weer te zien." glimlacht Estelle als we de troonzaal in lopen. "Het is lang geleden." zeg ik met nog steeds een grote glimlach op mijn gezicht. "Ik kan niet wachten om je het kasteel te laten zien, maar helaas heb ik nu geen tijd. Maar ik zorg er voor dat iemand je naar je kamer brengt." Estelle kijtk even om zich heen. "Zou jij even willen zorgen dat prins Raeken in zijn kamer terecht komt?" vraagt Estelle aan een vrouw die toevallig langs loopt. "Natuurlijk mevrouw." de vrouw loopt naar mij toe. "Volg mij maar prins." ik kijk nog even naar Estelle maar die is al weer verdwenen. Ze doet wel een beetje raar... Of zou ze zo nerveus zijn?

Reign - Theo Raeken & Isaac LaheyWhere stories live. Discover now