2.7.

21.1K 708 21
                                    

-  Cam, az Isten megfizeti!  Fél óra múlva indultunk kell. -  nevettem fel.
- Pontosan. Még van egy kis időnk. -  kuncogott ő is és még közelebb bújt hozzám.
- Igen csak egy kevés időnk van és csomó dolgunk. - mondtam miközben megpróbáltam lefogni a karjait, persze nem jártam sikerrel.
- Én is ezt mondtam. -  a fürge ujjai megtalálták azt a bizonyos pontot.
- Cam mi nem ugyanazokra a " dolgokra"  gondolunk. -  nyögtem ki nagy nehezen.
- Tudom és hatalmas kár. -  mozgatni kezdte az ujjait mire elakadt a lélegzetem, majd újult erővel tört rám a nevetés.
- Cam, ha most azonnal nem hagyod abba a csiklandozást egy hónapig külön alszunk. És egy ujjal sem érhetsz majd hozzám. -  ez hatásos volt. Egyből el elengedett és egy picit hátrébb  húzódott.
- Te manipulatív, kis bestia. -  mondta nevetve, majd kimászott az ágyból. -  Én felébresztem és  tisztába teszem Asht, addig készülj le.
  Így is történt amire kész lettem Cam is végzett Ashel és amig ő  el készült, én befejeztem a pakolást és megetettem Asht. Még  épp időben elkészültünk. Anyáék már készen voltak ahogy   Hannáék is. Logan kivételével. Amire bepakoltunk az autókba Logan is megérkezett. Logan oda jött hozzánk. Cam nem bírta ki anélkül, hogy be ne szóljon a kistesójának.
- Mi az öcsi csak nem randid volt a jobb kezeddel? -  Cam csak suttogótt de én még tisztán hallottam. Logan arca egy pillanatra elvörösödött, majd olyan képet vágott mint aki képes lenni megölni a saját testvérét.
- Tudod, Cam, nekem nem két perc így kinézni.- vágott vissza Logan, de Cam nem hagyta annyiban. Közelebb lépett az öcséhez, majd a vállára tette a kezét és még közelebb hajolt hozzá. Hallani akartam, amit mond ezért én is közelebb mentem hozzájuk.
- Nem hittem volna, hogy amiután én elköltözök te bebuzulsz.  -  Logan olyan képet vágott amint aki bármelyik pillanatban felrobbanhat. Láttam előre, ha most nem szólok közbe akkor ebből bunyó lesz.
- Cam ha nem akarsz te is újra a jobb kezeddel randizni akkor  jobb ha békén hagyod szegényt és segítesz apádnak. - Cam rámnézett és láthatta, hogy nem viccelek. Elengedte a tesóját és apja után indult a házba a többi csomagért. Amikor már elérte a ház ajtaját Logan utána kiáltott.
- Cam nem hittem volna, hogy amióta el költöztél papucs lett belőled. -  mondta Logan és röhögni kezdett. Nem gondolkodtam, csak nyakon vágtam. Ártatlanul felpillantott rám. -  Ezt most miért kellett?
- Ha nem szólok közbe neki szöktél volna és csúnyán elbánt volna veled. Megmentem az életed erre nem bírod csukva tartani a szádat, azért. -  otthagytam őt és a kocsinkhoz sétáltam. Gondosan beköttem Asht a gyerekülésbe és amire Cam vissza jött megnéztem, hogy minden megvan-e.
- Gyerekek indulhatunk? -   trillázta Hanna. Mindenki bólogatott, szóval folytatta. - Mi szülők egy kocsival megyünk, Logan pedig veletek Cam, jó ez így? -  Logan már indult is a mi autónk fele.
- Hát.. az a helyzet, hogy nem. Sok a csomag és a hátsó ülésre is pakolunk. Nem, hiszem, hogy az elfér a gyerekülés miatt.
- Ohh persze. Akkor velünk jön. Nálunk elfér. -  Logan szúrós pillantásokat küldött a bátyja felé.
- Egy szemét állt vagy. -  mondta Logan az én drágalátós vőlegényemnek.
- De nem papucs. -  felte Cam. -  Gyere Avery, induljunk. -  tudom rossz ember vagyok, de jól szórakoztam a két  macsón.
Mindketten hatalmas mosollyal az arcunkon ültünk be a kocsiba.
- Ön uram, egy igazi szörnyeteg.
- De legalább enyém a szépség. -  nem érdekel, hogy vezet áthajoltam és  egy villám gyors csókot loptam tőle. Jaj Istenem, annyira de annyira szeretem.
A két órás út csak úgy elrepült. Legalábbis nekünk.  Amikor a többiek is megérkeztek a tengerparti házhoz, Logan egyből kiugrótt a kocsiból, ránk nézett és elfintorodott.
- Utállak titeket! -  mondta és ezzel elindult le a partra.  Felnéztem a gyönyörű házra. Régen sokat jártunk ide. Több nyarat is töltöttünk itt Cam családjával. Most újra itt vagyunk de most nem két család jött le nyaralni, hanem egy nagy család.  Ez a gondolat mosolyt csalt az arcomra. Csodálatos két hetet fogunk itt tölteni, már előre látom. Cam kivette a csomagjainkat, én meg a kislányunkat vettem magamhoz és elindultunk szobát keresni magunknak.
Helló mindenki!! 😍
Itt most van egy kis kavarodás, de remélem, hogy senkinek nem okoz nagy gondot. Kiraktam egy részt ami aztán le is került mert egy kedves olvasom rávilágitott arra , hogy elég gyenge lett. És tényleg. Helyére jöttek a díjak. Remélem ez a  rész már megüti a mércét. 😀  Köszönöm , hogy olvasód a sztorimat. 💋
Puszi mindenkinek! 😚
C. ❤️

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now