2.2

23.4K 771 36
                                    

Miután végre hajlandó voltam elengedni Camet és sikeresen csináltunk vagy két ezer képet, végre elindultunk az étteremben. Mi Cammel úgy terveztük, hogy a család át jön hozzánk és majd én csinálok valami kaját, de Cam szülei nem hagyták. Amikor elmondtuk a tervünket Hanna és Aidan majdnem a szemünkbe röhögött míg anyáék csak bólogattak. Hanna kijelentette, hogy ezt ő intézi mi csak legyünk ott. Az elmúlt pár napban csak ennek az ebédnek a megszerzésével foglalkozott. Logan szerint hozzá se lehetett szólni, ha csak nem az ebédről volt szó. Tudtam, hogy sántikál valamiben és végre meg tudatom, hogy mi is az.
Logan a szüleivel jött így át adtam neki a kocsim kulcsát és beültem Cam autójába. Végre egy kicsit kettesben lehetünk. Na jó hármasban. Ash szokás szerint most is el aludt ahogy az apja kezébe került. Nem tudom Cam, hogy csinálja ezt, mintha valami varázslat lenne. Cam gyorsan berakta Ashleyt a gyerek ülésbe és be ült mellém. Egyik kezét a combomra tette és elindultunk az étterem felé.
- Nem tudod, hogy anyukád mit tervez? - kérdeztem Camet és én is a combjára tettem a kezem.
- Fogalmam sincs, baba. Csak annyit mondott, hogy a talár alá vegyek fel ruhát és lehetőleg egy fekete szövet nadrágot és egy normális inget. - hangosan felnevettem volna ha Ashley épp nem alszik. Hallottam, hogy a srácok valami olyasmiről beszéltek, hogy meztelenek lesznek a talár alatt, ahogy a többi focista is.
- És be tartottad? - olyan pillantást vettem rá mint aki mindjárt maga deríti ki.
- Hát.. Tudod én vagyok a csapat kapitány... - most már nem tudtam vissza tartani a nevetést. Apró, óvatos mozdulatokkal följebb és följebb húztam a talárt és Cam irtó szexi meztelen lába bukkant elő a kék anyag alól. Kíváncsi voltam, tényleg meztelenül van vagy volt annyi esze, hogy egy alsót fel vegyen. Lassan benyultam az anyag alá és most a kezemet csusztattam fölfelé. Semmi nem állta az utamat. Nem tudtam ellen állni, az ujjaim és a gondolattaim is elkalandoztak egy kicsit. Cam egyre erősebben szorította a combomom majd egyszer csak hirtelen eltűnt a keze és következőbe már a tilosban járó kezemet szorította.
- Avery, szívem, ha ezt most nem hagyod abba le kell húzódnom és azt nem szeretném tekintve, hogy Ash a hátsó ülésen van. - láttam rajta, hogy nem viccel. Tényleg nagyon ki van már éhezve és én csak rontok a helyzeten.
- Mióta is? - kérdeztem miután elvettem onnan a kezem és helyre igazítottam a talárt.
- Több mint fél éve. - mondta végtelen szomorúsággal. Amíg terhes voltam ő nem akarta most meg én nem. Túl sokat változott a testem és szörnyen félek attól, hogy mit fog hozzá szólni Cam. Amióta a mehem teljesen vissza húzódott nem látott meztelenül. Én is nagyon vágyok rá de túlságosan félek.
- Nagyon sajnálom édesem..... - a cipőm orrát kezdtem el bámulni.
- Avery ne aggódj ezen. Nem ez a fontos. - tudtam, hogy csak azert mondja, hogy megnyugodjak és tudtam, hogy egy része így is gondolja. De csak az egyik része.
Mi értünk oda először így Cam villám gyorsan át tudott öltözni és senki nem szerzett tudomást a dologról, persze rajtam kívül. Mire a második kocsi is meg érkezett Cam már fekete szövet nadrágban és ingben állt az ajtóban. Azt hittem, hogy csak a szűk családi kör lesz itt. Cam pár közeli rokona de nem. Vagy hatvanan érkeztek még. És nem csak Cam rokonai hanem az enyémek is, de még mindig nem sejtettük, hogy mi folyik itt.
Nem nagyon foglalkoztunk vele. Úgy voltunk vele, hogy majd kidetül. És ki is derült.
- Szeretnék tosztott mondani. - állt fel Aidan. Hanna oda jött hozzánk és elrabolta a kis unokáját, azzal a szöveggel, hogy most csak Aidanre figyeljünk. - Nézzék csak ezt a fiatal boldog párt. Egy átlagos tinédzser szerelmes párnak néznek ki akik most érettségiztek le. Ez igaz is csak annyi a különbség, hogy nekik már van egy édes kislányuk. És itt meg jegyezném, hogy ő a világ legjobb és legszebb unokája . - itt mindenki felnevetett és hallottam apu hangját a háttérben de nem értettem, hogy mit mondott, viszont sejtettem. - De nem csak azért vagyunk itt mert végre végeztek a sulival. Engedjétek meg, hogy be mutassam a gyönyörű és fiatal jegyeseket. - néhányan meglepődtek de a legtöbben tapsolni kezdtek.- Igen emberek a fiam össze szedte magát és megkérte ennek a gyönyörű fiatal hölgynek a kezét. Pontosan a szülés után. - újabb tapsvihar.
El se hiszem Hanna és Aidan egy eljegyzési partit szervezett nekünk.
Csodálatos volt az egyész buli. Nagyszerű kaják, jó zene. Később a srácok is csatlakoztak hozzánk és akkor kezdődött el igazán a buli. Már vagy éjfél volt amikor haza indultunk. Cam még maradt volna de én már nem bírtam Ashleyvel. Nem tudtam el altatni ahogy Camse így nem maradhatunk tovább.
Amikor betérültem az utcába észre vettem, hogy egy fekete Volvo parkol a házunk előtt. Amit megpillantottam gombóc nőtt a torkomba, görcsbe szorult a gyomrom és hihetetlenül erős pánik fogott el.
-Cam tudod ki autója parkol életünk? - Cam felnézett és hirtelen megfeszült a teste. - Ki az Cam? - felálltam a felhajtótra, leállítottam a motort és felnéztem Camre. Nyelt egy nagyont majd megszólalt.
- Emma. - előre nem értettem. Miért mondja ezt a nevet. De amikor újra a kocsira néztem megláttam őt. Egy gyönyörű szőke lányt aki épp akkor szált ki a kocsiból.
Sziasztok Pillangók!! 😍😍
Végre hoztam egy ujjal részt. Remélem tetszik. 😉
Puszi mindenkinek!! 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now