2. 4.

19.3K 783 84
                                    

Amikor fel ébredtem egy pillanatra elcsodálkoztam, hogy mit is keresek én itt. Aztán minden beugrott. Avery még mindig aludt és mivel nem akartam felébreszteni csak feküdtem és gondolkodtam. Lehet, hogy túlreagáltam a tegnap történeteket. Vagy jogosan akadtam ki? Mordultam egy aprót és a nadrágom anyaga hozzá ért a combomon lévő vagásokhoz. Felszisszentem nem a fájdalom miatt, hanem azért amit tettem magamal. Régen valahogy abba hagytam. Lehettem a pengét és más megoldást kerestem, vagy egyszerűen vártam, hogy elmúljon az a kínzó érzés. Képes voltam legyőzni a szülés utáni depressziót erre egy ilyen apróságon teljesen kiakadók. Össze kell szednem magam. Ennél sokkal erősebb vagyok.
Valahogy felkeltem anélkül, hogy felébresztettem volna Asht, a régi ruháimat közül kerestem egy hosszú nadrágot. A tükö elé álltam és lehúztam a pizsama nadrágom, miután kiegyenesedtem személyre vettem magam a tükörben. Az a három vörös kis seb vonzotta a tekintetem. A fehér bőröm miatt még jobban kitüntek. Rosszul voltam saját magamtól. Gyorsan felhúztam a mackó nadrágot, hogy végre elrejtsem a sebeket. Idő közben Ash is felébredt.
- Hát szia Édesem. - oda sétáltam az ágyhoz és felvettem az én apróságomat. Egyből kisimult az arca és egy aprócska kis mosollyal ajándékozott meg. A szívem megtelt melegseggel. Emiatt a csöppség miatt kibírnék bármit. Ha más nem is marad az életemben ő akkor is képes lesz boldoggá tenni.
Miután tisztába tettem és megetettem össze szedtem a cuccokat és a lehető leghalkabban próbáltam kilopozni a házból. Ash meg se mukkani és úgy éreztem, hogy sikerült úgy kijutnom, hogy anyáék nem vettek észre. De nem alig csúktam be az ajtót már jött is egy SMS anyától. :
Délután át megyek tudni akarom, hogy miért aludtál itt.
A picsába. Gyorsan vissza írtam egy okét és lassan haza sétáltam.
Emma autója már nem állt a felhajtónkon. Hála a jó Istennek, most nem nagyon tudnék jopofizni vele. És egy kicsit meg is nyugodtam. Csak jót jelent ha nincs itt, igaz?
Amikor beléptem a házba síri csend fogadott. Minden olyan volt mint máskor, mintha ez a kis picsa itt se járt volna. Első utam a baba szobába vezetett. Amikor kinyitottam az ajtót a földbe gyökerezett a lábam. Cam a földön aludt. A rácsos ágy előtt volt össze gömbölyödve. Valamiket szorosan a mellkasához szorított. Jobban szemügyre vettem és  felismertem a keze között lévő dolgokat. Ashley kedvenc maciját szorította magához és az egyik pulcsimat. Erőt vettem magamon és közelebb léptem hozzá. Amikor megláttam az arcát bepárásodott a szemem. Az arca mindig kisimult és nyugodt mikor alszik most viszont össze ráncolat a homlokát és hallottam, hogy csikorgatja a fogait. De ami betette nálam az ajtót az az volt, hogy könnyek áztatták az arcát.
Lassan kihátráltam a szobából és egyből hívtam Logant. Öt perc múlva már az ajtóban is állt. Átadtam neki az  Ashley cuccsaival tele lévő táskát majd magát Ashleyt is.
- Avery mi a baj? Miért kell elvigyem Asht? - látta rajtam, hogy valami gond van.
- Még én se tudom. De lesz egy hosszú beszélgetésem a bátyáddal. - többet nem is kérdezett. Még adtam egy puszit Ashnek és azzal Logan indult is haza.
Vissza mentem az emeletre és egy darabig csak álltam az ajtóban. Féltem bemenni és felébreszteni. Ki tudja, hogy mi történt itt az éjjel ami miatt így kivan Cam. De nem állhattam ott egész nap. Mély levegőt vettem és le nyomtam a kilincset. 
  Még mindig ugyanabban a pozícióban feküdt. Oda mentem hozzá és letérdeltem mellé. Óvatosan hozzá értem az arcához és letöröltem a könnyeit.  Mocorogni kezdett és hamarosan teljesen fel is ébredt.
- Avery? Vissza jöttél? -  csodálkozva nézett rám. Lassan  felült de még mindig magához ölelte a játékot és a pulcsim.
- Igen Cam. Miért ne jöttem volna vissza? - egy pillanatra behunyta a szemét és lezárt szemhéjjai alól újabb könnycseppek szivárogtak. - Cam mi történt? - akkora gomboc nőt a torkomba, hogy alig tudtam kinyögni az előbbi szavaimat.
- Avery én annyira sajnálom és borzasztóan szégyellem magam... -  most már én is sírtam. Csak úgy ömlöttek a könnyeim. Csak arra tudtam gondolni, hogy lefeküdt vele. Mivel mi egy ideje már nem és részeg is volt ezért talán.. talán. De nem, nem tehette. Nem tette volna ezt velem. Velünk. Ashleyvel.
- Avery én nem tudom hogy történt egyszerűen csak.. Csak..
Helló mindenki!! 😍
Tudom most mindenki a halálomat akarja.. Bocsi emberek. 😉😍
Puszi Pillangók!! 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now