1.9.

32K 1.1K 31
                                    

Hát nem is tudom, hogy éreztem magam. Egyszerűen nem tudom le írni azt a mi bennem játszódott le . Szomorú voltam, unott, keserű és mindenféle más negatív érzelem töltve. Mivel a szüleim még dolgoztak, egyedül voltam az üres lakásban. Annyira magányos voltam. Csak járkáltam fel-alá a házban. Idegesített a csend, zenét tettem az is idegesített. Nem bírtam a kanapén ülni és csak bámulni a tv-t. Már nem tudtam mit kezdeni magammal, ezért hívtam az egyetlen embert aki segíthetett. Logant.
El mondtam neki mi bajom erre egyből rá vágta, hogy menjünk, sétáljunk egyet. Ezt is tettük, el sétáltunk a parkig, fagyiztunk egyet. Majd kerestünk egy nem annyira forgalmas helyet, le telepedtünk a fűbe, és végre kiönthettem a szívem Logannek. Elmeséltem mi volt a vizsgálaton, meg megpróbáltam leírni mit érzek. Ő csak ült és végig hallgatott, majd miután végeztem nem mondott semmit, csak felállt és elment. Vett nekem még egy fagyit. Ezért imádom annyira.
Miután a második fagyit is megettem, el indultunk haza. Amikor a házuk elé értünk Logan megszólalt.
- Nem jössz be? - szívem szerint igent mondtam volna, de volt egy aprócska kis akadály.
- Majd máskor . - kezdtem volna búcsúzkodni de újra meg szólalt.
- Nincs itthon. - elő vette a telefonját. Meg nyomot pár gombot majd felém mutatta.
Bro👊: Le léptem. Lehet hogy nem megyek haza de ha anyuék hívnak, akkor alszom :p ;)

Túl jól ismer engem az én drága barátom. Visszavonultunk a szobájába és kerestünk egy jó kis filmet. Logan hozott nasit, majd kényelmesen el helyezkedtünk az ágyán. Már elfogyott a nasink és már nem volt sok a film végéig, amikor bealudtam. Amióta terhes vagyok elég sokat alszom. Majdnem minden délután alszom egyet.
Valamikor sötétedés után keltem fel ami azt jelentette, hogy már 9 körül van. Basszus jó sokáig voltam kiütve.. Nem is csodálkoztam, hogy Logan nincs itt. Viszont ez a hangos zene nem vall rá. Ki másztam az ágyból és elindultam meg keresni a legjobb barátomat. Amikor ki léptem az ajtón majdnem vissza fordultam. Számomra ismeretlen emberek voltak a folyosón. Ez csak egyet jelenthet. Buli van, rengeteg ember, a legtöbb pedig ismer engem. Baszki. Az igaz, hogy hétfőn suli így nem sokáig titkolhatom de még nem állok készen arra, hogy ki derüljön. Ki kell jutnom innen.
Le hajtott fejjel menekültem. Már a nappaliban voltam amikor valaki meg ragadta a kezem és magához húzott. Nem kellet sokáig találgatnom ki az. Egyből megcsapott Cam isteni illata. Felnéztem rá. Segg részeg.
- Cam haza szeretnék menni. - jelentettem ki.
- Avery, légyszíves ne. - nyavajgott, mint egy kis gyerek.- Maradj velem kérlek. - olyan boci szemekkel nézett rám, aminek nem volt könnyű ellen állni, de.. Volt egy de.
- Cam nem maradhatok. Egy. A lakásban vágni lehet a cigi füstöt ami árthat a babának. Kettő. Bármikor nekem jöhet valaki vagy meg lökhet valaki. - ennyi kellet neki. Védelmezően körém fonta a karjait.
Majdnem elkiáltotta magát.
-Utat emberek. - nem nagyon használt. - Most azonnal félre mindenki, vagy nem tudom mit csinálok. - na ez már használt. Mintha Mózes választotta volna el a vizet. Kivezetett a házból, majd egészen hazáig kísért. De ez sem volt elég neki. Egészen a szobámig kísért.
-

Köszönöm Cam. - suttogtam neki, majd ki bújtam a kezei közül. Mivel nem tetszett ez neki újra magához húzott.
- Mielőtt be mennél kérhetnék valamit? - újra azzal a boci szemekkel nézet. És most nem volt de.
- Igen. - bele kapaszkodtam a vállába és fel néztem rá.
- Maradj így. - mondta majd közelebb hajolt hozzám és megcsókolt.
Sziasztok Pillangók!! 😍
Most nagyon gonosz vagyok mi? Vajon mi jön ez után? 😉
Hamarosan jövök a kövivel addig is. Puszi babák!! 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now