14 - Buluşmalar

408 18 173
                                    

Nillays : YENİ YILINIZ KUTLU OLSUUN
^^
Ve AsrielDreemurTR Tamam tamam beni öldürme, al sana en çok istediğin karakter -,-

Sırf senin için 1712 kelimelik yb yazdım ve daha fazla uzatmak istemediğimden pek iyi sonlandıramadım sanırım.

Neyse,

İYİ OKUMALAR!

Frisk

Chara için çevrede baston tarzı bir şeyler ararken taşlarda yankılanan ayak seslerini duyunca saklanacak bir yer aramaya başladım, ama öyle bir salonumsu yerdeydim ki yukarıdan bakıldığında saklanacak hiçbir yer yoktu. Ama...

Eğişip merdivenlerin arasındaki boşluktaki sarı, parlayan, yıldıza benzeyen şeyin durduğu noktaya baktım. Ne olduğunu bilmediğim ve korktuğum için ona yaklaşmamıştım ama eğer arkasındaki küçük boşluğa saklanırsam görülme ihtimalim azalacaktı. Aşağı atladım.

Tam zamanında! Ayak sesleri yukarıdan daha yakından gelmeye başladı ve beyazlı yeşilli bir şekil üstten aşağı atladı. Varlığımı fark etmemiş olacak ki yürümeye devam etti ve az önce geçtiğim kapıdan geçti.

Bir saniye.. O Chara'nın oraya mı gidiyor?!

Önümdeki yolumu tıkayan tuhaf yıldızımsı şeye baktım. Merdivenin kenarlarına yapışıp yan yan geçsem bile illa değerdim. Yukarı tırmanmaya kalkışsam da mutlaka ayaklarım değerdi. Değmeden buradan çıkmamın mümkünatı yoktu.

Umarım kötü bir şey değildir, sadece bir dekorasyondur, diye düşünüp yanından geçmeye çalıştım ama değince havaya beyaz çerçeveli içi siyah ve tuhah çizgileri olan, okul tahtamıza benzettiğim bir... Ekran çıktı?!

Ürküp geri çekildim. Sol üstte LV (1), sağ yanında saat olduğunu sandığım tuhaf yazılar, altlarındaysa "Save" ve "Continue" diye iki seçenek vardı ve yukarıda öğrendiğim kadarıyla ruhum sayılan kırmızı kalp "Save" in hemen yanında duruyordu. Bu bir seçenekti.

Bunun hakkında bir şeyler hatırlamaya çalıştım. Bundan Gaster laf arası bahsetmişti. Yeraltının her yerinde böyle sarılı beyazlı yıldızımsı şeyler vardı ama bir işe yarıyorlarsa ne işe yaradıkları henüz keşfedilememişti. Sadece... İnsanların her gördükleri böyle yıldıza yaklaştıklarını, dokunduklarını söylemişti! Bu tuhaf seçenekler için miymiş?

Çekine çekine kırmızı kalbin olduğu yere dokundum. Birden tahtamsı şey incelip genişledi ve üstünde anlayabileceğim türden bir yazı yazdı.

Tepende beliren Harabeler'in gölgesi, seni KARARLILIKLA dolduruyor.

(Canın tamamen doldu.)

Sonra tahta ilk halini aldı.

Kaydedildi.


Tam bu yazı çıktıktan sonra Chara'nın çığlık attığını duydum. "İMDAAAAT!"

Bu da neydi böyle?!

Hemen bu yıldız tuzağından çıkmanın yolunu bulup ona yardıma gitmem gerekiyordu.

'Kaydedildi' yazısının olduğu şeyi geçmeyi bulmam bir dakikamı, yıldızı geçmeyi bulmak ise yaklaşık otuz saniyemi aldıktan sonra kapıya doğru koştum.

Undertale - Değişik Bir HikayeWhere stories live. Discover now