0 - Açıklama

1.2K 34 14
                                    

Klasik, sıkıcı açıklamalar diye düşündüğünüzü duyar gibiyim... Size hak veriyorum ama bu bir kitapta olmazsa olmaz bir şey. Ne yazık ki şu anda okuyucu konumunda olan sizler, bu kitapta yazar konumunda olan benim aklımdaki şeyleri bilmiyorsunuz, okuyacaksanız da açıklamaz veya burayı yazmazsam çoğu şeyde aklınız karışacak.

Hadi başlayalım!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Öncelikli Belirtilen Not :

Undertale bilmeyip de okumaya kalkışanlar, lütfen gitsin. Oyun hakkında tam açıklama yapacak değilim. Sadece birkaç konuya değineceğim.

Hikayeyi zaman çizgilerinin karmaşası içinde, ama değiştirerek yazacağım, Chara ve Frisk konusu biraz değişik olacak, okuyunca anlarsınız.

Mini Ayrıntılar

Frisk normalde cinsiyeti belirtilmemiş bir karakter, ama ben kız olduğumdan kız diye sayacağım. Erkekseniz ve 'Neden her kitapta ana karakter kız oluyor?' diye saçma sorular soracak veya düşünecek olursanız da lütfen gidin. Bu kitabı sırf içime doğdu ve sıkıldım diye, kendi isteğimle yazıyorum, okunmasa da olur.

Sonralarda olacaklara değin spoi veresim var ama kendimi tutup onları açıklamayacağım, sadece normal oyunda olmadığını hatırlatıp 'bu olamaz' veya 'bu yoktu' gibi şeyler duymak istemiyorum

Capishe? (tamam, Sans hayranları, dalmayın)

Neyse, bunu yazmadım varsayarak bu sıkıcı 'Açıklama' bölümüne son veriyorum.

İyi okumalar!

Undertale - Değişik Bir HikayeDonde viven las historias. Descúbrelo ahora