Bölüm 17㊚

1.5K 105 911
                                    

Shi Ra, Baekhyun'u karşısında görünce önce şaşırsa da ardından gözlerini devirdi.

"Tesadüfün böylesi diyeceksin değil mi?"diye sordu. Baekhyun sırıtmasını daha da büyüterek "Ne kadar da zekisin! Yoksa telepat filan mısın, düşüncelerimi mi okudun?" Shi Ra elinde olmadan Baekhyun'un bu saçma salak sözlerine güldü.

"İki haftalık adam gibi tatil yapmaya geldim. Benimle uğraşmasan?"dedi, sesi ona acımasını ister gibi çıkmıştı.

Baekhyun, Shi Ra'nın dudak büzdüğünü görünce dudak büzdü .

"Amanın! Elbette uğraşacağım seninle tatlım. Yoksa benim bu hikâyede ne işim var?"dedikten sonra göz kırpıp tekrar odasına girdi.

Chanyeol sinirle homurdanarak "Madem odasında kalacaktı ne diye gelip de o mendebur suratını bize gösterdi?"dedi, Shi Ra yüzünde keyifli bir ifadeyle Chanyeol'un yanağını okşayıp "Üstünü değiştir de gel."dedikten sonra göz kırpıp odasına girdi.Chanyeol çok yüksek sesle yutkunmuştu.

Hızlıca duş aldı ve ardından üstünü değiştirdi, gayet salaş takılıyordu bugün; altında bir kapri ve üstünde tişört.

Normal bir erkekte olsa giydikleri "Iyk! İğrenç!" hissi uyandırabilirdi ama tişört Chanyeol'un kaslarını iyice ortaya döktüğü için onu böyle gören kızların tek yapabileceği şey salyalarını akıtmak olurdu.

Tüm parfümünü üstüne boca ettikten sonra aynanın karşısına geçip kendini son kez kontrol etti.

"Oğlum, neden bu kadar yakışıklısın? Hadi yakışıklılık bir erdem ama diğer erkekler senin yüzünden kız bulamıyorlar."diyerek saçını düzeltti, evet, Chanyeol bu akşam fazla narsisti. Hazırlığını tamamladığından emin olunca kapıya yanaştı ve göğsünü gererek odadan çıktı, koridor bomboştu. 

Hızlı adımlarla –topu topu iki adım atmıştı- Shi Ra'nın odasının önüne geldi ve iki kere kapıyı tıklattı. Kapının ardından gelen "Kim o?"sorusuyla gülümsedi.

"Oda servisi."diye cevap verdi. Kapının ardında duyduğu bazı tıkırtıların ardından kapı aralandı.

Shi Ra kafasını uzatıp onu süzdü. 

"Neden gelmiştiniz acaba?"dedi, yüzünde kışkırtıcı bir gülümseme vardı, Chanyeol alev alev yandığını hissediyordu. 

"Güzel bir bayan masaj yaptırmak istemiş de..."dedi ve gülerek başını önüne eğdi.

Shi Ra gülümseyerek "Siz masör müsünüz beyefendi?"dedi, bu oyun hoşuna gitmişti belli ki.

 "Sadece ultra güzel bayanlara hizmet veriyorum."dedi Chanyeol flörtör bir tonda. Shi Ra kapıyı biraz daha aralayıp Chanyeol'un tişörtünü tuttu ve onu içeri çekti. 

Chanyeol içeri girdiğinde adamı kapıya yasladı ve parmaklarının üstünde kalkarak dudaklarını birleştirdi. İkisi de soluk soluğa kalana dek bu yağmalama oyunu devam etti. Chanyeol kızı kendinden ayırıp "Burada yapamayacağımızın bilincindesin değil mi?"deyip yatağı gösterdi. Shi Ra itaatkâr bir şekilde başını salladı.

Chanyeol'u elinden tutup yatağa doğru çekiştirdi. Chanyeol yüzünde zafer kazanmış bir ifadeyle kızı boylu boyunca yatağa yatırdı ve boynundan öpmeye başladı, bu iş ona acı verse de tatlı bir acıydı. Malum yerleri alev alev yanıyordu.

Tam kızı özenle soymaya devam ederken kapıları alacaklı çalıyormuş gibi vurulmaya başladı. Shi Ra hızla kalkıp üstünü düzetirkenChanyeol'a bir bakış attı.

"Sen koltuğa geç, ben şimdi kim geldiyse gönderirim."dedi.Chanyeol hızlıca koltuğa geçti ve sevgilisinin kadınsı bedenini incelemeye başladı. Yuvarlak kalçaları, incecik beli... Kadın resmen "Gel bana sahip ol!"diyordu ama gelen misafir buna uzun süreliğine engel olacak gibiydi.

My Husband ||Chanyeol||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin