Bölüm 10㊚

3.4K 162 91
                                    

Multimedia;Han Shi Ra

Shi Ra ellerini adamın gömleğinin yakalarına yerleştirdi ve onu hafifçe kendine çekerek;

"Yavaş olmak istemiyorum."diye mızırdandı.

Chanyeol zorla yutkunduktan sonra kıza gülümsedi.

"Burada ileri gitmek istemiyorum."diyerek az ilerilerinde bulunan kalabalığı gösterdi, aslında ileri gitmek isteyen hep o olurdu.

Shi Ra kendi cesaretine şaşırmıştı. Bunun nedeninin östrojen hormonu olduğunu söyledi kendi kendine, bu üstündeki suçluluk hissini azaltıyordu.

"En azından bir kere öpsem?"diye düşündü ve yakalarından birini bırakarak parmak uçlarını adamın dudaklarında gezdirdi.

Kendi cesaretine hayran kalırken birden yüzü düştü ve kendini Chanyeol'dan uzaklaştırıp "Basit bir kız olduğumu düşünüyor olmalısın."dedi.

"Hayır!"diyerek anında karşı çıktı Chanyeol, kesinlikle ama kesinlikle öyle düşünmüyordu.Shi Ra bu ani çıkışa şaşırsa da şaşkınlığı anında sevince dönüştü ve gülümseyerek adamın boynuna sarıldı.

"Özür dilerim. Dün gece... Bilemiyorum, ona karşı hiçbir şey hissetmiyorum." Bu Chanyeol'un keyfini yerine getirmişti. Yüzünü buruşturdu.

"Kalabalık başımı ağrıtmaya başladı. Evine bırakmamı ister misin?"dedi, burada rahat olamıyorlardı.

Shi Ra onun ne demeye çalıştığını anlayarak "Babamı göreyim de gideriz."dedi ve adamın kollarından ayrıldı.

Babası elindeki kadehle çevresini kolaçan ederken bir yandan da iş damlarıyla konuşuyordu. Shi Ra yanına geldiğinde kızı belinden tutup kendine çekti ve adamlara göstererek "İşte bu da benim çalışkan kızım."dedi, sesi gururla dolup taşıyordu.

Shi Ra çevresindeki adamlara gülümsedi ve "İyi akşamlar."dedi saygılı bir ses tonuyla, adamlar beğeniyle iç çekmişti.

İçlerinden biri öne çıktı ve "İyi akşamlar kızım. Ben Han Hyun Bin, belki biliyorsundur, Chanyeol'un babasıyım, hani dün evlilik görüşmesinde buluştuğun..." Shi Ra hızlıca gözlerini büyüttü ve adamın elini iki elinin arasına hapsederek "Tanıştığımıza memnun oldum."dedi, adam diğerlerinin yanında bu güzel kızın ilgisinden memnun bir şekilde gerim gerim geriniyordu.

Bir süre sonra birkaç adamın ilgisi başka yöne kayınca Shi Ra, babası ve Chanyeol'un babası iş meseleleri içinde derin bir konuşmaya daldılar, Chanyeol dışarıda Shi Ra'yı bekliyordu.

Sıkıntıyla saatine baktığında yaklaşık on beş dakikanın geçtiğini görünce "E, yok artık."dedi ve tekrar içeri girdi, gözleri hemen Shi Ra'yı bulmuştu; kız arkası Chanyeol'a dönük birine hararetle bir şeyler anlatıyordu, keyifli gibiydi.

Chanyeol hafifçe silkindikten sonra kıza yaklaşmaya başladı, yarı yolda "Shi Ra."diye seslenmişti, kız Chanyeol'un sesini duyunca kalbinin atışının değiştiğini hissetmişti.

Adam yanlarına gelince "Ah, aklımdan tamamen çıktı, özür dilerim."dedi mahcup bir ifadeyle, bu hali Chanyeol'u çok memnun etmişti.

Chanyeol sağına döndüğünde keyifle onu inceleyen babasını gördü ve "Baba? Senin ne işin var burada?"dedi. Adam tekrar güldükten sonra "Shi Ra bana onun odasındaki dosyaları nasıl okuduğunu anlatıyordu. Anlaşılan eski formundan hiçbir şey kaybetmemişsin." Chanyeol ifadesini sertleştirdi.

My Husband ||Chanyeol||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin