Bölüm 4㊚

6K 232 445
                                    

Shi Ra şaşkındı, eli ayağı tutmuyordu. Az önce ona yardım eden centilmen adam şimdi dudaklarına yapışmıştı!

Adam Shi Ra'nın dudaklarını aralamaya çalışırken kız olabildiğince onu engellemeye çalışıyordu, artık elinden ne kadarı gelirse!

Ellerini adamın göğsüne yerleştirip onu ittirmeye çalıştığında adam ellerinden birini kızın iki elini hapsetmek için kullandı, diğer eli Shi Ra'nın belinde daireler çiziyordu.

Shi Ra'nın dudaklarını aralamak için insanüstü bir çaba gösterdiği de yansınamazdı, kız daha fazla dayanamayarak dudaklarını araladı.

Dilini Shi Ra'nın diliyle buluşturmak Chanyeol'un kalbinin heyecanla çarpmasına neden olmuştu.

Ne kadar da tatlıydı!

Kollarının arasında eriyip giden kadını biraz daha kendine çekti, uzun süre geçmesine rağmen dudaklarını ayırmamıştı. Shi Ra adamın dilinin profesyonel bir biçimde ağzını talan etmesini şaşkınlıkla izliyordu, Chanyeol belini okşarken onun ne kadar iyi öpüştüğünü anlamıştı, ah bir de öpüştüğü kişinin kim olduğunu bilseydi!

Chanyeol Shi Ra'nın ellerini tutan elini yavaşça çektiğinde kadın ellerini adamın kollarına yerleştirdi ve kendini biraz daha yukarı itti, Chanyeol elinde olsa zafer çığlığı atacaktı.

Boşta kalan elini kadının ensesine götürdü ve saçlarını okşamaya başladı. Shi Ra kontrolünü kaybettiğini hissediyordu. Aslında adam onu bıraktığında Shi Ra ondan ayrılıp okkalı bir tokadı yüzüne yapıştırmalıydı ama bunu istemiyordu, adamın onu öpmesi iyi gelmişti.

Bir anlığına onu bekleyen bütün işler, sorumlulukları buhar olup uçmuştu sanki. Her ne kadar acemi olsa da adamla elinden geldiğince iyi öpüşmeye çalışıyordu, onun dudaklarında kayboluyordu.

Adam Shi Ra'nın nefes alması için yüzünü biraz çekse de dudaklarını kızın boynuna yöneltti, Shi Ra titremesini durduramıyordu.

Elini istemsizce adamın ensesine götürdü ve kendisini adamın kollarına bıraktı, eriyordu!

Adam tekrar dudaklarına yöneldiğinde birleşen alınlarından adamın terlediğini anlamıştı, adam oluk oluk Shi Ra'ya akıyordu, dudakları da kaynaktı!

Shi Ra kendinde bulduğu cesaretle bir anlığına geri çekildi ve adamın kulağına yaklaştırdı dudaklarını, Chanyeol'un kalbi şiddetli bir şekilde atıyordu, taşıyordu içten içe, içindeki basınçtan öleceğini sanıyordu.

Shi Ra elinde olmadan inlediğinde Chanyeol kafayı üşüteceğini sandı, bu kadın neden bu kadar karşı konulamazdı?

Onu bulundukları yerden yavaşça hareket ettirerek daha da karanlık olan alana çekti, kimselerin onları görmesini, yanındaki güzelliği fark etmesini istemiyordu.

Shi Ra soluklanmak için kafasını adamın göğsünde dinlendirdiğinde duyduğu kalp atışları zevkten dört köşe olmasını sağlamıştı; adam onunla öpüştüğü için heyecanlıydı demek ki. Adam onu duvara yasladığında kendinden geçtiğini sandı, artık kuyruğu olmadığı için içinde daha rahat hareket ettiği elbisesinin eteğini umursamadan hafifçe zıpladı ve bacaklarını adamın beline doladı.

Adam öpüşlerinin arasında mırıldanıp duruyordu, ses tonu değişmişti sanki Shi Ra bu sesi bir anlığına da olsa hatırladığını düşündü.

Chanyeol işi olabildiğince yavaştan almaya çalışıyordu, onunla geçen her saniyeyi yavaş yavaş içine kazımak istiyordu. Kıza karşı içinde tuttuğu şeylerin aşk olmadığına emindi ama onu öpmek, kollarının arasından bir saniye bile ayırmamak istiyordu.

My Husband ||Chanyeol||Onde as histórias ganham vida. Descobre agora