Bölüm 11㊚

3.7K 156 149
                                    

Media;Park Chanyeol

Shi Ra her ne kadar uyanık olsa da utandığı için gözlerini aralayamıyordu. Yanında ona sıkıca sarılmış halde uyuyan Chanyeol'a doğru döndü ve utancını saklamak ister gibi kafasını iyice adamın çıplak göğsüne gömdü.

Chanyeol yaşadığı hafif sarsıntı nedeniyle burnunu oynattı ve kızı daha da sıkı sardı, bu tarifi imkânsız bir duyguydu. İkisi de gözlerini açmaya korkuyordu, Chanyeol bunların gerçek olmamasından, Shi Ra ise Chanyeol'un vereceği tepkiden korkuyordu.

Uykulu olduğu anlardan nefret ediyordu Shi Ra, uykulu olduğu zamanlar kendini kontrol edemezdi, yine öyle yapmıştı.

Chanyeol'un kendinden faydalanmaya çalışmadığını iyi biliyordu çünkü o saniyeler uyanıktı, hem adamı kendisi kışkırtmıştı. Ve sonuç ortadaydı.

Kasıklarında hissettiği ağrıyı görmezden gelmeye çalışıyordu ama birden bastıran acı nedeniyle yüzünü hafifçe buruşturdu, artık numara yapamazdı. Gözlerini hafifçe araladı ve yüzünün karşısında kapalı olan gözlerle karşılaştı.

Adamın kendi tenini saran kollarından kurtulup banyoya çattı gitmek istiyordu ama bu mümkün görünmüyordu, Chanyeol onu bırakmak istemiyordu. Yeni uyanmış gibi yaparak gözlerini hafifçe araladı ve karşısındaki güzele baktı; Shi Ra onun yanındaydı ve onundu.

Chanyeol onu elde etmişti.

Shi Ra kendine bakan gözlerin keskinliği nedeniyle yerinde dondu kaldı, adam onun çıplak bedenine büyük bir sahibiyet duygusuyla bakarken ona karşı koyamamıştı.

Chanyeol en sonunda bakmaya doyamadığı o kahverengi gözlere geldi ve durdu, bugün daha bir parlaktılar sanki.

"Günaydın."diyerek konuşmayı kendi başlattı zira bu kadının konuşmaya niyeti yok gibiydi.

"Günaydın."dedi Shi Ra bir fısıltı gibi, ardından kendine lanet okudu, bu kadar mı kendine güvensizdi? Yoksa bu aidiyet duygusuna kendini fazla mı kaptırmıştı? Adam kızın kızaran yanaklarına baktı bir süre, ardından parmaklarını o yanaklara uzattı

"Nasıl bu kadar etkileyebilirsin beni?"diye sordu.

"Neden? Seni etkilemememi mi isterdin?"dedi Shi Ra tek kaşını kaldırıp.

"İlk etkileyen ben olmak isterdim."dedi Chanyeol, ilk etkilenenin kendisi olduğunu itiraf etmişti böylece.

Shi Ra mükemmel bir gülümsemeyle adama baktı.

"Duş alabilir miyim? Biraz... Kirlendim de." Utançtan kulaklarına kadar kızardığına emindi. Chanyeol onun bu masumluğuna gülümsedi.

"İstersen beraber banyo yapabiliriz?"diyerek önerisini sundu. Shi Ra küçük dilini yutacağını sanmıştı, hızlıca doğrulduç

"Sen dayak yemeye çok meraklısın galiba?"dedi, yalandan kaşlarını çatmıştı.

Chanyeol"Sen dayak atmaya çok meraklısın galiba."dedi ve kızı tekrar yatar pozisyona getirmek için bileğinden çekti, dengesini kuramamış olan Shi Ra hızlıca eski yerine düşmüştü.

➰➰➰➰➰➰
Bulundukları sahne hiç tekin değildi ve Shi Ra korkuyordu. Dün gecenin heyecanıyla pek hissetmemiş olabilirdi ama şimdi canının yanacağından ölesiye korkuyordu.

Yatakta yuvarlanıp Chanyeol'dan uzaklaştı.

"Sadece çok uykum vardı ve bu yüzden o kadar hafif davrandım."diyerek dün geceki davranışlarına bir açıklama getirdi. Chanyeol sırıttı.

My Husband ||Chanyeol||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin