Bölüm 14 ㊚

2.5K 136 332
                                    

#Hikaye başından not düşmek istiyorum lütfen hikaye hakkındaki yorumlarınızı belirtin.

İçeri geçtiklerinde Chanyeol kızın elindeki şişeyi aldı ve mutfağa götürdü, Shi Ra salonda koltuğa oturmuş onu bekliyordu. Önünde yığılı duran gazete ve dergilere ilgisiz bir bakış attı ve parfümünün kokusunun geçmemiş olmasını umdu, Chanyeol'un bunu nasıl bulacağını merak ediyordu. Adam mutfağın kapısından elinde kadehlerle çıkarken ona gülümsedi ve koltukta yana kayarak genişçe bir yer ayırdı.

Chanyeol kıza çapkınca bir bakış atıp yanına oturduğunda burnuna gelen koku nedeniyle dondu kaldı, kendine inanamıyordu, nasıl da çarpılmıştı böyle? Yutkundu ve yanındaki kadına döndü.

"Bu parfümü çok aradın mı?"diye sordu, zonklayan yerleri ona acı veriyordu.

"Evet."dedi Shi Ra ve kışkırtıcı biçimde gülümsedi. Ah Tanrım, bu kadın onu öldürecekti! "
Shi Ra, kendime hâkim olamıyorum."dedi sıktığı dişlerinin arasından. Shi Ra sırıtıp ayağa kalktı.

"Hadi bana çalışma odanı göster."diyerek adama elini uzattı.

Chanyeol ayağa kalkarak öne geçti ve kızı evinde yeni açtığı odaya götürdü, burada şirketten getirdiği işleri yapacaktı, hala şirkete gitmek için içinde bir kıpırtı duymuyordu.

"Bana çalışmak denen eylemi bile yaptırıyorsun ya..."dedi ve kızı duvara yapıştırdı, evet, Shi Ra yüzünden tekrar eline dosya almıştı ve bunu ne kadar özlediğini fark etmişti.

Shi Ra kışkırtıcı bir gülümseme yerleştirdi dudaklarına. İşaret parmağını adamın yakasında dolaştırırken "Hm... demek benim sayemde..."dedi ve kendini adama yasladı.

Chanyeol'un yüz kaslarının gerildiğini görünce neredeyse keyiften çığlık atacaktı.

Chanyeol birden ciddileşerek "Neden yavaş olmama izin vermiyorsun?"diye sordu, kızı diğerleri gibi basit görmüyordu.

Kız yüz ifadesini ciddileştirip "Aslında ben de yavaş olmayı arzulardım ama yapamıyorum."dedi ve adamın şaşkın bakışlarıyla karşı karşıya kaldı.

Açıklamaya çalışır gibi "Yani senin yanındayken içimde öyle tuhaf bir kimyasal salgılanıyor ki... Seni o an öyle çok istiyorum ki, buna karşı koyacak gücüm de yok."

Chanyeol yüzüne bilmiş bir gülümseme yerleştirip "Beni arzuluyorsun."diye cevap verdi.

"Seni seviyorum."dedi Shi Ra ve dudaklarını sanki çok uzun süre ayrı kalmışlar gibi hasretle birleştirdi. Bu kadar kısa sürede böylesine tutkulu bir aşk yaşamak belki de iyi değildi ama bunu gerçekten umursamıyordu.

Chanyeol bulundukları alanın rahatsızlığı yüzünden yüzünü buruşturup geri çekildi.

"Hadi gidip televizyon izleyelim?"diyerek cevap bekler şekilde kıza baktı. Shi Ra pes etmiş şekilde kafasını sallayıp "Tamam."diyebilmişti.

Chanyeol'u geride bırakıp yürümeye başladı, Chanyeol kızın kalçalarına baktıktan sonra yanına gidip belinden sıkıca sarıldı ve burnunu kızın boynuna bastırdı.

Bu hareketi Shi Ra'nın gıdıklanmasına neden olmuştu, kıkırdadı ve geri çekilmeye çalıştı ama Chanyeol onu bırakmıyordu.

"Bak, düşeceğiz şimdi."diye onu uyardı Shi Ra. Bu sefer Chanyeol kızı kucağına aldı ve bacaklarını beline sarmasını istedi, Shi Ra hemen itaat etmişti.

"Önümü göremezsem suçlu sensin."dedi ve kıkırdadı Chanyeol. Shi Ra şaşkın bir ifadeyle ona bakıp "Neden benmişim?"dedi ve dudaklarını şişirdi.

My Husband ||Chanyeol||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin