Bölüm 15 ㊚

1.6K 112 87
                                    

Merhaba, aylar oldu farkındayım, lütfen bana kızmayın. Her zaman aklımda bu hikaye ama vizelerimden dolayı bir türlü fırsat bulamadım. Okuyucuları merak edip yeni bölüm sorunca bulduğum aralıkta tamamlamaya çalışıyorum.

Cumartesi-pazar günü sınava gireceğim ve moral olsun diye mini bir bölüm yayınladım. Hemde 30K olmuşuz bu sebeple ufak bir süpriz... Sonraki bölümün ne zaman geleceği hakkında size kesin bir tarih vermem mümkün değil ama gelme hızını sizin oy ve yorumlarınıza bağlı şekillendireceğim. Mutlaka bu sebeple bolca oy ve yorum yazmalısınız ki bende çabucak yazmaya çalışayım. Bir sonraki bölümde olayların patlak vereceğini söylememe gerek yok sanırım ;) ;)

Shi Ra arabasının yan tarafından gelen darbe nedeniyle hafifçe sarsılsa da kemerin taktığı için şükran duydu. Yine de kemerin geçtiği göğüs bölgesinde bir baskı hissediyordu. Karşıdaki arabanın önünden çıkan dumanları görünce tedirgin bir şekilde eşyalarını toparladı ve arabasının kapısını açıp dışarı fırladı.

Hala göğsünün olduğu bölge acıyordu, göz gezdirdiğinde dekoltesinden aşağı inen bir kızıllık olduğunu görüp hayretle iç çekti, kemer tahriş etmiş olabilirdi.

Kendini boş verip karşısındaki arabanın sürücüsüne bakmaya çalıştı ama çevrelerinde toplanmaya başlanan insanlar buna izin vermiyorlardı. Koluna girmeye çalışan iki kişi sürekli "Sakin ol."deyip duruyordu ama Shi Ra zaten sakindi! Lanet olsun, bu insanlar onu anlamıyorlardı.

Telefonunu almak için çantasına uzandığında elinin titrediğini fark etti, tamam, belki fazlaca sakin değildi. Telefonuna ulaştığında ilk işi yardımcısını aramak oldu, Chanyeol'u ya da babasını arayıp telaşa mahal veremezdi. Kız hemen bulunduğu yere geleceğini söyleyince nerede olduğunu tarif etti ve telefonu kapattı, kulakları uğulduyordu.

Hızlıca yerinden kalkıp sanki dizi izler gibi çevrelerine toplaşan insanlara baktı.

"Yah!"diye bağırdı, o an alnından gelen kanı fark etmediği için insanların dehşet içindeki bakışlarına anlam verememişti.

"Ne yapıyorsunuz siz? Ambulansı aramak aklınıza gelmiyor mu sahiden?" Hızlıca diğer arabaya yanaştı ve camına vurarak dikkat çekmeye çalıştı, cevap alamıyordu. En sonunda onu omzundan dürten birine tepki verdi Shi Ra, kaşlarını çatarak arkasına döndü.

"Ne?!"diye bağırdı.

Karşısındaki genç adam gözlüklerini oynattıktan sonra "Diğer araba sizindi, değil mi?"diye sordu.

Shi Ra şaşkın ve meraklı, hem de tedirgin bir şekilde "Evet, neden?"diye sordu, adamın gözlerine yerleşen telaş ifadesi onu korkutmuştu.

"Susuyor musunuz?"diye sordu adam, Shi Ra ağzının kupkuru kesildiğinin farkındaydı. İç sesi içindeki korkuyu büyütüyordu.

"Bunları neden soruyorsunuz?"diyerek uzaklaşmaya çabaladı. Adam onun bu panik hallerine karşı kaşlarını çatmıştı.

"Sizi korkutmak istemem ama iç kanama geçiriyor olabilirsiniz."dediğinde gözlerini şok olarak açtı.

"Bunu nereden bilebilirsiniz?"diye sordu.

Adam gözlüğünü bir kere daha oynattıktan sonra "Ben tıp öğrencisiyim."dedi. Shi Ra'dan çevredeki insanlara dönüp "Lütfen bize boş alan sağlayın!"diye bağırdı. İnsanların uğultuları Shi Ra'yı rahatsız ediyordu.

Ellerini istemsiz olarak kulaklarına götürdüğünde adam ona bir şeyler söylemeye devam ediyordu.

"Kulaklarınız uğulduyor değil mi?"diye sordu, Shi Ra başını sallamakla yetindi.

My Husband ||Chanyeol||Kde žijí příběhy. Začni objevovat