Bölüm 5㊚

8.5K 228 86
                                    

Multimedia;Byun Baekhyun & Park Chanyeol- All Of Me(cover)

Y/N; Yeni bölüm kapıda idi.. İzin verin girsin..
Bu bölümde davetsiz bir misafir var??
Yorumlarınızı ciddi ciddi çok merak ediyorum. Her okuduğum yorumda ayrı heyecan ve mutluluk saklı
Beni yorumlarınızla baş başa bırakın. Bende sizi bölümlerle kkk... Fragman yazmamdan memnun musunuz? Ve...ve 1K olmuşuz okuyan herkese cani gönülden teşekkür ediyorum.

İyi okumalar~
____________________________

Chanyeol ellerinin heyecandan titrememesi için elinden geleni yapıyordu. Yanında oturan Shi Ra'ya kaçamak bir bakış attıktan sonra direksiyonu kırdı ve başka bir araya girdi. Shi Ra konuşma başlatmak için "Mimarlık okuduğunuzu duydum."dedi ve camdan dışarıya göz attı.

Chanyeol onun bu çekingen haline güldü ve "Eh, okudum bir şeyler..."dedikten sonra arabayı durdurdu. Shi Ra aniden duran araba nedeniyle şaşkın bir yüz ifadesi takınıp Chanyeol'a baktı.

"Ben acıktım, hadi pirinç keki yiyelim." Chanyeol sürücü kapısını açtı ve Shi Ra'nın da inmesini bekledi.

Shi Ra zarif adımlarla kendine yaklaşırken kalbini acıtan şeyi merak etti, neden böyle atıyordu?

Shi Ra tedirgin bir bakış atıp "Bu saatte yemek midemizi ağrıtmasın?"dedi ve etrafa göz gezdirdi.

Chanyeol ona cesaret verir gibi gülümseyip "Merak etme, bir şey olmaz."dedi ve tezgâha doğru yürümeye başladı, Shi Ra nasıl birden bire bu kadar iyi anlaşmaya başladıklarını düşünmeye başlamıştı.

Kafasını iki yana salladı ve aklına gelen tüm düşünceleri en karanlık odalara yolladı.

"Şundan da ye." Chanyeol büyük bir parçayı Shi Ra'nın ağzına tıktı ve oluşan görüntü karşısında kahkahasını durduramadı.

Shi Ra ağzındaki lokmayı hızlıca çiğneyip iyice öğüttükten sonra Chanyeol'un koluna bir tane geçirdi ve lokmasını yutup "Neden öyle büyük parçalar veriyorsun ki?"deyip elindeki parçanın tamamını Chanyeol'un ağzına sokmaya çalıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Shi Ra ağzındaki lokmayı hızlıca çiğneyip iyice öğüttükten sonra Chanyeol'un koluna bir tane geçirdi ve lokmasını yutup "Neden öyle büyük parçalar veriyorsun ki?"deyip elindeki parçanın tamamını Chanyeol'un ağzına sokmaya çalıştı.

Chanyeol son anda ağzını kapattığı için yüzü gözü pirinç olmuştu, Shi Ra bu haline kahkaha attı ve "Artık doyduğuna eminim."diyerek gülümsedi.

Chanyeol yüzüne sert bir ifade yerleştirmeye çalışarak "Görürsün sen."diye homurdandı.

Nedense bu Shi Ra'yı ürkütmüştü.

My Husband ||Chanyeol||Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin