Terapi???

1.7K 49 4
                                    

"Vær nu ikke så piget... Det første fremskridt er at indrømme sine fejl... Så er man godt på vej... Det kan Cameron jo hjælpe dig med. Han har forstået budskabet" Skriger Mr. Troupmit, og får nærmest klassen til at klappe. "Han har problemer.... Ikke mig" Siger jeg, og peger hæftigt på Cameron.

Cameron læner sig frem mod mig, og kyssede mig på kinden. "Vi er enige... Hvornår starter vores terapi?" Spørg Cam... Ingen ville tro mig, hvis jeg prøver at forsvare mig selv.... "Jeg kan altså ikke efter skole..." Siger jeg, i håb om at det så bliver aflyst. "Hver mandag, tirsdag og fredag. Efter spisepausen, til skolen slutter. I har fri som før, men har ikke timer til sidst i de dage..." Siger Mr. Troupmit.

Jeg bliver ret glad over vi ikke behøver at gå til timer. Men at jeg skal tilbringe vogne timer (næsten) alene med ham, var ikke lige det jeg havde i tankerne... Jeg ville jo forblive væk fra ham! Ikke få det hele løst med terapi!

"Men hvad så med vores karakterer... Hvis vi misser timerne, bliver vi så ikk' 'dårligere', og risikere at dumpe i de nødvendige fag?" Spørg jeg desperat. Fordi det var det jeg var. Desperat. Der må være noget, der hindre det her mareridt!

"Det er jo ikke resten af året... I skal nok snart få det dejligt med hinanden snart. Skolens sødeste kæreste-par. Jo hurtigere i løser jeres problemer, jo hurtigere kan i komme tilbage til jeres normale dagligdag!" Svare Mr Troupmit. 

Jeg sukker, da Cameron siger "Det bliver da hyggeligt skat!" Sagde han. Jeg tager hans arm væk fra mig. Midt i alt det her kaos, har han åbenbart snoet sin arm om mig, mens den anden hånd er ved min talje. Jeg kaster dem væk fra mig, og råber "Ikk' kald mig skat, Cam". Jeg skubber stolen væk, og sætter mig længere nede at lokalet. Alene. 

Mr. Troupmit ser overrasket på Cameron. "Det skal psykologen nok løse. Vent at se..." Siger Cam, og sætter sig godt til rette i stolen. "Du er sådan en god dreng, Hr. Dallas." Smiler Mr. Troupmit, og klapper ham øverst på hovedet, så Cam's hår ligger fladt. Jeg fniser lidt af det. "Bare kald mig Cameron" Smiler Cam til Mr. Troupmit. 

Efter Cam, rettede sit hår, så det så nogenlunde præsentabel ud, ringede klokken. Yea! Tænkte jeg. Fri!!. "Hey skat!" Høre jeg en sige. "Åh gud, hvad vil du nu Cam" Sukker ejg, og vender mig om. Åhhh puha, det er bare Kira og Caroline. Dem har jeg snakket en del med, efter vores førstehjælpskursus... "Cam?" Spørg Kira undrende. 

"Hvad har i gang i giiiirl" Spørg Caroline virkelig muntert.. "Vi har ikke gang i noget..." Siger jeg og kigger ned... "Men da hun sagde skat, troede du strakt det var Cameron!" Fortsatte Caroline.

"Come on Olivia, vi er dine bedste venner, det er meningen du fortæller os alt! Sååå?" Sagde Kira, og hentyde til at jeg skulle spytte alt min information ud. Så jeg fortalte dem, det hele. De vidste godt i forvejen, at vi havde kysset, og at jeg mistede min mødom til ham, OG alt det... At vi havde noget kørende, men at det ikke var officielt. Og nu tror alle vi er kærester, mens vi ikke er. 

Han har bare været sammen med for mange piger. Han har været i seng med Caroline... Ikke Kira, hun er ret ny på skolen, det undre mig faktisk hvorfor han ikke er sprunget over hende endnu. 

Kiras personlighed, kan man heller ikke klage over. Ofte. Hun er vildt sjov, sød, klog og har det smukkeste smil. Men hun bliver hurtigt irriteret. Jeg bebrejder hende ikke, det er klart nok, nå Matthew hele tiden går i hælende på hende. Ja det er rigtigt. Matthew Espinosa, min nabo, har en massivt crush på Kira. 

Kira⬇⬇

Caroline derimod er en

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Caroline derimod er en.... var en 'populær' slave for en 'populær' bitch. Det var på hendes gamle skole. Hun var den blonde minion til en virkelig bitch på skolen. Med blond hår og det hele. Da hun startede på skolen her, ville hun have en forandring, og aldrig nogensinde ses som den dumme-populære-minion tilhænger af en 'populær' pige. Never ever. Så hun farvede sit hår lyserødt, og er meget gladere den dag idag! 
Caroline er svær at gøre sur, eller irriteret. Hun er en meget munter og positiv person. Hun er også lidt af en nørd. Du ved, går meget op i skolen, og det. Hun bruger også briller, og kontaktlinser, så når hun bruger kontaktliser, ser hendes øjne nærmest lyserøde ud, gennem glasset. Nice ikk?' Men de er normalt brune.

Caroline⬇⬇

Caroline⬇⬇

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now