Britisk Accent

1.9K 52 0
                                    

Vi kiggede hinanden dybt i øjnende. Cam kiggede skiftevis på mine læber og øjne. Jeg kunne mærke ALLE folk, kiggede på os... Af ren refleks plantede jeg mine hænder solidt på hans muskuløse brystkasse. Jeg skubbede ham væk, så han røg under vandet. 

Da han kom på begge ben igen, og tørrede øjnende for vand, var jeg oppe a poolen. Jeg kunne mærke stort set alles øjne i nakken. Jeg vendte mig for at se Cameron en sidste gang, før jeg gik ind. Han havde et forbløffende udtryk i øjnende. Han forstod sikkert ikke hvad der foregik... Men det er også godt... Han skal ikke tro, at han har mig i sin hule hånd. Selvom jeg ikke har nogle idé om han har... Men det gør det jo ikke bedre at han ved det, vel?!

Jeg gik op på mit værelse, for at skifte til noget mere konfrontabelt tøj, men da jeg åbnede døren til mit værelse lå der to svedige teenagere og kneppede under mine lagner i MIN dejlige, bløde og store seng! De så lige så chokeret ud som jeg sikkert også gjorde, de skyndte sig at rejse sig fra MIN seng. Bare tanken om det gjorde mig syg og det gjorde det ikke bedre at der lå en kæmpe plet sperm på mit sengelagn.

Jeg skyndte mig at skift sengetøj, eftersom det andet var pænt klamt. Da jeg var færdig kunne jeg mærke to øjne kigge på mig, så jeg vendte mig om og fik øjenkontakt med Cam. Han gik tættere på mig uden at bryde øjenkontakten, da han stod helt tæt på mig lænede han sig ned og hviskede i mig i øret med en britisk accent"You turn me on when you touch me, like you did in the pool " Jeg kunne mærke mine kinder blive helt røde.

"Hvor fra viste du at jeg elsker britisk accent? " Spurte jeg med et undrende ansigtsudtryk. Han smilede lumsk, og tog en lille bog frem "Hvor har du den fra?!" Udbrød jeg vredt eftersom han stod med min dagbog eller som jeg kalder den min lille notesbog med alt viden om mig.

"Fra den her lille sag... " Sagde han med et smil. "Hvad? Har du læst den hele!! " Spurgte jeg i håb om han IKKE havde læst det hele. "Nej da" Sagde han, imens han viftede med sin hånd. "Så du stjal min dagbog... Læste om ET emne... Og nu giver du den tilbage? " Spurgte jeg og rakte ud efter den. "Hvem har sagt at du får den tilbage? " Han holdt bogen langt væk fra mig. "Hvad skal jeg gøre for at få den tilbage?! " Spurgte jeg irriteret. 

"Du kan starte med, at forklare mig, om alle de naughty ting du har gjort... " Sagde han, lænede sit hoved på skrå, og gav mig det lumske smil. "Du læste mere?! " Råbte jeg, nok lidt for højt. "Hey, jeg sagde kun, jeg ikke læste DET HELE... Og det gjorde jeg ikke... Jeg læste ikke det her 'nix pille' skilt, som åbenbart står her på bagsiden... " Han kigger med mærkelige øjne på bagsiden af min bog.... Så han har altså læst det helle... FUCK

"Hvis du har læst det hele... Kender du mig vel godt nu... Så godt at du ikke kan lide mig... " Sagde jeg skuffende, og satte mig ned på sengekanten." Jeg vidste ikke at du blev mobbet som lille, fordi du var tyk" sagde han med et kækt smil og så begyndte at grine."Nok fordi jeg ikke har sagt det til dig din røvtardt!" Sagde jeg vredt.

Han lagde sig ned på gulvet og vred sig af grin."Men der stod ikke noget, om dit første kys eller knald" Sagde han imens han satte sig op."Det er nok, fordi mit første kys var med dig den dag jeg flyttede ind, men jeg ville også havdet skrevet det, men kunne ikke finde min notes bog og nu ved jeg hvorfor" Sagde jeg lidt mindre vredt. 

Han kiggede på mig med store øjne" Var dit første kys med mig"."Ja problem?" svarede jeg ham irriteret tilbage." Nej, nej men, hvorfor står det ikke noget om dit første knald?" Spurgte han "Hvis jeg ikke har kysset nogle, tror du så jeg går rundt og knalder med folk? " Han ser mistænksomt på mig. Dumpass... 

"Jeg er stadig jomfru.... " Sagde jeg med et endnu mere irriteret ansigtsudtryk. Han kiggede uforstående på mig "Du tar'pis på mig ik? " Spørg han helt seriøst.


Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now