Følelsesløs

1.7K 47 0
                                    


Jeg kiggede opgivende op på ham."Please Cam vil du ikke nok gå ud?" Spurgte jeg med min lille pigestemme."Nu, hvor du spørg så sødt så... nej."Svarede han med et flabet smil."Jeg går i bad og når jeg kommer tilbage er du væk, sagde jeg, gik om bag skabene for at tage min bikini af og gik ud i badet.

Jeg mærkede to hænder på mine hofter og vendte mig forskrækket om. "Fuck af Cam!"Sagde jeg irerterret."Er du ved at være lidt træt af mig?". "Nej, jeg mener jo..."Sagde jeg tøvende og gik ud af badet. Jeg dækkede mig med mit håndklæde."Ej come on... jeg har set dig nøgen før!"Sagde Cam, lidt opgivende."Ja og det var fejl, som ikke bliver gentaget."Sagde jeg spydigt tilbage.

"Hvorfor er du pludselig sådan der?"Spurgte han."Fordi jeg ikke vil være et af dine små legetøj!"Sagde jeg højt og kiggede vredt på ham."Vi begge ved godt at du er en player og ...at du bare vil i bukserne på piger, men jeg nægter at falde i din fælde." Sagde jeg stille."Du siger det som om det er en dårlig ting"Sagde Cameron.

"Cameron jeg kan godt lide dig, og det er derfor du skal holde dig væk fra mig, okay?"Sagde jeg. "Jamen..". "Cameron intet jamen, gider du godt at gå nu." Afbrød jeg. Han så forvirret ud. "Jeg kan jo ikk ba..." Han blev ved med at finde undskyldninger... Men det gjorde jo intet godt igen. "Jo du kan bare... Det er jo ikke en dårligt ting. Som du selv siger" Udbrød jeg, og gik over til mit skab. Jeg kommer så meget forsent....

...

Jeg havde ingen koncentration hele timen. Cameron sad i den anden enden af lokalet. Jeg ved ikke hvorfor, men læren gik rundt og gav os tal, fra et til fire. Han pegede på mig og sagde "3". Han gik videre. Han deler os op i 4 hold. Jeg er åbenbart på hold 3.... Jeg følger spænd med i hvem jeg skal på hold med. Agnes. Frederik. CAMERON. Og Sissel. Yay..... Mærk ironien. 

"Jeg skal kraftedeme ikke være sammen med sådan en kælling" Råber Cameron, og er på vej ud. Jeg giver ham dræberblikket. "Og det kommer fra den følelsesløse mongol!" Råber jeg tilbage. 

"Er jeg følelsesløs? Det er sq da dig der ikk vil så meget som se på mig. Fordi du kan li' mig!" Udbryder han. Er det følelsesløst af mig? Forstod han mig ikke helt klart, eller? "Jeg ved ikke hvad i tror i har gang i, men kan i tage snakken et andet sted? I forstyrre min undervisning. I 2 kan være jeres egen lille gruppe, mens Alice, Frederik og Sissel er en gruppe for sig selv." Afbryder læren, som om vi er helt okay med det. Uretfærdigt. 

"MEN !" Råbte jeg, og lærren gav mig et blik, som singlerede at det ville være en RIMLIG dårlig idé hvis jeg larmede mere. En hånd tog fat om min arm. Ret hårdt. "Han har ret" Udbryder Cam. "Alle kigger på os. Alle" Visker han i mit øre. "Fedt" Mumler jeg.

Han trækker mig ud af lokalet, og ud af skolen. Vi står ved indgangen. "HVAD?!" Udbryder jeg. "Tal til mig...." Siger Cam stille. "Men jeg har ik' noget at sige til dig" Siger jeg, og krydser armende. "Men hva skal vi så lave" Cam smiler slesk. Han er for meget....

Men det smil falder hurtigt af han lille kønne fjæs, da jeg med alt min kraft, tyre min håndflade mod hans kind. "What the fuck! Olivia, Du gav mig lige en lussing" Udbryder han. "Hvad fuck havde du tænkt dig! Du kan ik' bare smile med sit perfekte fjæs, og tro det hele er okay!" Han piber stadig en lille smule. "Det plejer at virke..." Han lyder helt skuffet? 

"Svin" Mumler jeg, og går  desperat ind i skolen igen. Jeg sætter mig ned, på min plads. "Fik i løst jeres problemer?" Spørg Læren. Jeg sukker. Det tager han åbenbart som et ja. Typisk lærer... De fejltolker alt og alle... 

"Hvor er hr. Dallas? I er jo i gruppe sammen, og hvis i skal have en god karakter, bliver i nødt til at arbejde sammen. Husk nu denne her karakter tæller for 80% af jeres års karakterer. Go team spirit!" Siger han med et grin, men stopper hurtigt igen, da han finder ud af det ikke var sjovt. For det var det ikke... Jeg. Olivia. Skal arbejde sammen med Cameron.... Åhh Gud....

Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now