Min Nabo Er En Player

3.2K 64 0
                                    

Jeg gik ned af trappen, vendte rund om hjørnet og så hoveddøren stå åben. Der stod en dreng ved døren, med kurv så stor at man ikke kunne se hans ansigt. Han var ved at gå ind i dørens kant men jeg nåede at hive i hans arm, så han fald ind i mig... jeg lå med ryggen til gulven, og han lå oven på mig, med et ben på vær' side. Jeg kiggede på hans ansigt. Han havde den smukkeste rene hud, det flotteste brune hår, nogle store, mørke, dejlige øjne. "Hey, smukke" Lød det fra ham. Jeg skubbede ham til Venstre side af mig. 

Så nu sidder vi begge på gulvet... vi begyndte at grine. Vi rejste os op. Han smilede, og tog mit hår bag øret "Hvad hedder sådan en køn pige som dig? " spurgte han. 

"Mit navn er Olivia... Hvad med dig? " Spurgte jeg, jeg var vildt nysgerrig for hvad han hed. "Jeg hedder Matthew. Matthew Lee Espinosa" . Wow sikke et kønt navn... 

"Undskyld jeg spørg, men hvad laver du her? Er du vores nabo, eller?!". "Det kan du lige tro, min mor er meget, øhm... gæstfri, I guess? Men ihvertfald ville hun give jer denne" Jeg fuldendte sætningen "Indflytnings-gave?". (Vi kiggede over på den væltede kurv) "Ja, jeg ville ikke aflevere den i starten, men nu er jeg glad for jeg gjorde det"

Der var et eller andet over ham der bare var så charmerende! "Skal du ikke vise mig op til dit værelse?" hviskede han i mit øre mens han bed sig i læben. "Undskyld mig?" Svarede jeg. Jeg kunne mærke hans hånd komme længere ned af min ryg, men jeg stoppede lige før den nede min røv. Jeg lagde mine hænder på hans veltrænede bryst og skubbede ham væk fra mig. 

OMG! OMFG! HAN ER EN FUCKING PLAYER!!?? WTF, evvv. Han var ellers så sød... Før alt det der... Ja. Disgusting! 

Min far og mor kom. Som players nu gør, charmerede han sig ind, så de tror at vi er totalt gode venner, og så de bliver vildt glade for ham og alt det der... Og som en uskyldig pige kan jeg jo ikke sige hvordan han virkelig er... og nu er jeg jo heller ikke helt sikker, på om han er player... jo han er! O.M.F.G. 

Min far siger "Skal du ikke vise dit nye værelse, skat?" Som om jeg ikke havde noget valg. Vi gik op på mit værelse. Han tog sin mobil frem, og begyndte at starte en telefon-samtale. Jeg kunne ikke høre hvem han snakkede med. 

Matthew sagde: Hey hva' så bro. Skal du noget i aften. Okay fedt. Sender dig adressen. Ja det kan du, de er ret gæstfrie her... 

OMG... Oh... My... God.... Har han lige inviteret en ven til at komme, Har han ikke? Omg jeg magter det ikk'.

"Hey? Matt? Hvem inviterede du?" Spurgte jeg, og satte mig i sengekanten... Han sad allerede på kanten af senge. Han kom nærmere da han sagde "Bare et par venner... du ved Cameron, Nash, Shawn og Jack." Han har inviteret flere? "Du vover på at sende dem min adresse!" Sagde jeg i frustration.  "Søde skat, det har jeg allerede...!". "Men hvordan har de tænkt sig at komme ind? Mine forælder vil aldrig tillade det!". 

Han begyndte at grine "Åhh Sweetie.... Jeg har ordnet det... mine drenge kommer om 10 minutter, men dine forældre vil ikke være her til den tid... Jeg har arrangeret en lille date til dem... Og før du spørg om dine brødre... Min ven, Nash, har en lille-bror med pige-'venner' på besøg. Jeg skulle bare nævne det, og så var de ude af huset. Alt er ordnet."

Jeg brød sammen a vrede og sagde "Det har ikke været et tilfælde at du kom her i aften, vel? Du løj? Hvorfor? Hvad for du ud af det?!". Spurgte jeg. "Du for se" Svarede han hurtigt. 

Der var nogle der bankede på hoveddøren. Matthew løb ned og åbnede."Åhh bro, kom ind". Kunne man hører Matthew sige nedefra"Hvor er pigen?" Spurgte en af dem, jeg stod helt stille. Jeg valgte at blive ovenpå, jeg gik over for at låse min dør til værelset. Men før jeg nåede det, kom der en fod i klemme... han skubbede døren helt op så han kunne komme ind.


Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now