Svømning

1.7K 46 0
                                    


Svømning med skolen juhu. Mærk ironien.

Vi gik ned mod den indendørs svømmehal skolen havde. Jeg fulgte efter pigerne ned mod omklædningen, da en hånd tog fat om mit håndled og trak mig ind i et af de tomme klasseværelser.

"Hvad fuck er der Cam!" Sagde jeg måske lidt højt af forskrækkelse."Det her!"sagde han og trak sin t-shirt op, han havde røde neglemærker over hele ryggen, som fik mig til at grine."Hvad er der galt med det?"Grinede jeg.

"At vi skal til svømning og drenge vil nok gerne vide, hvem det er.... Med mindre de godt må vide det??"Sagde han med et smørret smil."I don't care" Svarede jeg, mens Cameron var et helt andet sted. Han kiggede skiftevis på mig og mine læber."Vil du have en smagsprøve?"Spurgte jeg med et lille grin.

Han tøvede ikke et sekund, med at mase sine bløde, fugtige læber mod mine."Var det virkelig så tydelige?"Spurgte han med et slesk smil."Jeps jeg var bare sød og hjælpe en desperat ven i nød"Sagde jeg og blinkede flirtende til ham.

"Haha meget morsomt"Sagde han sarkastisk med et lille smil på læberne."Skal vi gå til svømning eller...?"Spurgte jeg og gik hen mod døren. Jeg gik ind i pigernes omklædningen og han gik ind i drengenes.

Da jeg kom ud efter at have skiftet, stod Matthew, Shawn, Jack og Cameron og kiggede på mig. Jeg rødmede langsomt da jeg gik lige forbi dem, satte mig ned på bænken og ventede på vi fik ordre på at hoppe ned i poolen.

"I dag skal i spille boldspil i vandet. I er delt op i hold i forvejen" Konstaterede min svømme/idræts lærer Mr. Fritz, den klamme pædofil kunne bare gå og glo på alle pigerne i deres bikinier som den klambot han nu engang er."Men da vi er i ulige tal idag er der 5 på det ene hold" Sagde han og begyndte derefter at råbe grupperne op.

"Hold 1. Austin, Caroline, Sascha og Nico, hold 2. ......(ligegyldige hold) og sidst men ikke mindst hold 4. Matthew, Cameron, Jack, Olivia og Shawn" Sagde han og folk samlede han sig i deres grupper og hoppede ned i poolen.

"Når Olivia, jeg hører dig og Cameron "hyggede" jer igår" Grinede Shawn, mens Matthew så lidt nedtrykt ud. "Mhh"Sagde jeg med helt røde kinder, og daskede bolden over til Jack. "Seriøst jeg troede det var en joke, så du er ikke jomfru mere?"Sagde Jack med et smil på læberne.

Jeg rødmede inden jeg stille sagde."Nej ikke mere... Hvem er stadig jomfru i klassen?" Spurgte jeg. "Ingen du var den sidste."Sagde Matthew. "Svømning er slut... op af vandet!" Råbte Mr. Fritz.

Matthew, Shawn og Jack svømmede om kap hen til stigen. Først kom Shawn, så kom Matthew og sidst men ikke mindst, eller jo det er han, Jack. Jeg skulle til at svømme væk da Cameron hev mig tilbage ved at holde i mit ben.

"Cameron slip jeg skal nå til næste time!" Sagde jeg lidt irriteret. "Men nu er vi jo endelig alene" Sagde han, med et slesk smil og jeg kiggede rund, han havde ret vi er alene."Og?" Spurgte jeg lidt dumt. "Og det betyder at vi kan gøre lige, hvad vi vil". "Men jeg vil til time." Sagde jeg og prøvede at svømme væk igen, men uden held. "Så du vil hellere til time end at have det sjovt med mig?" Spurgte han med et drillende smil.

"Det var det jeg sagde, var det ik?" Spurgte jeg lidt tørt, men med et smil på læben. "Neeej, jeg vil hører dig sige det."Sagde han, lagde sine hænder på mine hofter og trak mig tættere på sig. "Jeg vil helst være hér. Men jeg skal til time." Sagde jeg stille og han begyndte at grine."Okay så lad os smutte."Sagde han og slap mig. Endelig.

Jeg tog mit håndklæde og gik ind mod omklædningsrummet."Cameron du skal ind i drenge omklædningen!" Sagde jeg da det gik op for mig, at han var gået med mig ind til pigernes omklædning. "Der er ikke noget herinde, jeg ikke allerede har set." Sagde han og blinkede flirtende. Jeg blev ret irriteret for den kommentar. Jeg ved godt han har set alle pigerne nøgne før, men det behøvede han jo ikke at 'prale' med. Vel?!


Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now