Miss Dolan

2K 53 5
                                    

Jeg vågnede klokken 06:00 AM, vedsiden af Cameron med hans arme viklet rundt om mit liv. Han sover så sødt, men jeg skal op og hvis han vågner er det ikke mit problem, jeg havde advaret ham.

Jeg rejser mig og er på vej ud på toilettet da en søvnig Cameron vågner"Godmorgen sovetryne" Sagde jeg stille og gik videre ud mod toilettet.

"Hvor skal du hen?" Spurgte Cam."Bare i bad og gøre mig klar, du ved" Svarede jeg, ham. "Okay jeg sover videre" Sagde han lige inden han var i drømmeland igen. Jeg tog mit tøj af og satte mig ned i badekaret, da Cameron kom ud på toilettet til mig. "Jeg troede du sov"Sagde jeg og et lumsk smil plantede sig på Cameron's læber idet han kom tættere på mig.

"Cameron, hvad ha du gang i?"Grinte jeg lidt nervøst."Må jeg komme ned til dig?"Sagde han med en undertone og et frækt smil."Og hvad? vil du så i et badekar med mig?"Spurgte jeg og kunne ikke lade vær med at grine lidt."Må jeg?"Spurgte han igen."Okay?"Sagde jeg lidt skeptisk.

Han tog tøjet af og satte sig bag mig, så jeg lænede jeg mig tilbage og han holde om mig. sådan sad vi i ca. 15 min."Cameron vi må komme igang med at gøre os klar vi skal i skole om 45 min."Sagde jeg og rejste mig stille, men han trak mig ned så jeg sad med mine ben på hver sin side af ham, så vi kiggede hinanden i øjnene.

" Cameron vi skal gøre os klar" Fniste jeg, men brød ikke vores øjnkontakt."Slip, det er akavet" Sagde jeg lidt højt."Hvorfor?" Grinede han og vidste tydeligvis godt, hvorfor.

"Det ved du godt" Grinede jeg og kunne mærke, at han fik boner på. "Ew Cam, styr dine kønsdele"M Nærmest skreg jeg, men han begyndte bare at grine.

Jeg rejste mig op og tog et håndklæde rundt om mig, mine tær var blevet til rosiner af alt det vand. Jeg begyndte at grine stille ved tanken."Hvad griner du af?"Spurgte Cam."Mine rosintær"Sagde jeg.

***

Jeg sad og lagde min naturlige make-up som hver morgen."Vi skal gå om et kvarter Cam"Sagde jeg stille eftersom jeg var færdig med at gøre mig selv klar."Jeg er ikke dum you know" Sagde han irriteret, som fik mig til at grine. "Det er der delte meninger om..." sagde jeg, han hørte mig heldigvis ikke.

Hvis han havde, vidste jeg godt, hvad han ville gør... Han ville gribe sine arme om mig, på en legesyg måde. Og han ville sige "hvad sagde du?" Jeg ville grine, og det hele ville ende med, at vi ikke nåede at komme i skole, fordi vi hyggede i sengen. Men ingen mand, skal styre mit liv!

"Jeg går nu!"Råbte jeg til Cameron som derefter skyndte sig ned af trapperne."Skal vi ikke have morgenmad?"Spurgte han."Ehh, jo du kan bare tage et stykke frugt" Svarede jeg ham halvt ude af døren.

Vi gik stille ned af vejen, vi var i god tid så ingen stres."Hvad er vi?" Spurgte Cameron, jeg kunne mærke han kiggede på mig."Omg Cam, skal jeg forklare alt eller??" Spurgte jeg, han stoppede mig og så mig dybt i øjnene, da han lænede sig ind, og kyssede mig."vi kan ikke blive ved med det der Cam..." sagde jeg med et suk.

Men fortsætter " hvad er jeg for dig?" Spurgte jeg, i skræk om at han ville svare 'friends With benefits, eller du min chic, bolleven...'. Han så mit udtryk i ansigtet. "Tro det eller ej, men jeg kan li dig, miss Dolan ..." Svarede han og jeg kunne mærke jeg rødmede. Jeg kan godt li' han kalder mig for mit efternavn.

Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now