TILLYKKE!!!

2.2K 77 3
                                    

Cameron træder ind og holder blidt om mine kinder, hans hænder føles så store og varme mod dem. Han trak mig stille ind til sig og vores læber mødte hinanden.

"Undskyld, men jeg kunne ikke lade vær og så skyldte du mig eftersom du skubbede mig væk før idag" Sagde ham med et skævt smil, som bare var alt for frækt og de kindben burde være ulovlige.

Jeg rødmede på ren automatik."Det gør ik' noget" svarer jeg stille, mens mine øjne er ved at drukne i hans. "Det gør slet ikke noget" hviskede jeg til mig selv. Han løb ud igen og råbte "ses til dine brødres fødselsdag, Olivia" råbte han med hænderne ved munden for at symbolisere at han råbte højt.

Først tænkte jeg; what? skal han med? derefter tænkte jeg; kaldte kan mig lige Olivia og ikke smukke? 

Jeg smilede bare til ham, og lukkede døren stille. Jeg kunne ikke lade vær' med  at tænke på hvad der sket på mit værelse... Jeg skubbede ham væk? Jeg tror det er fordi jeg bange for t blive en af hans små legetøj... 

Jeg er stadig bange... bange for at få følelser for ham. 

Fordi det er det han gør. Det er det players gør! Deres personlighed stinker, men de er bare så FUCKING LÆKRE!!!! og charmerende og sexy og NEJ OLIVIA! STOP! ARGH STOP MED AT TÆNKE PÅ HAM!!

Jeg gik i seng. Faldt hurtigt i søvn.

*næste morgen*

Jeg listede ind på Grayson og Ethans værelse.  Jeg stod imellem deres senge. Ethans sov i sengen til højre, og Grayson sov i sengen til venstre. De sov så sødt. Så fredfuldt. 

Og nu er det tid til at ødelægge det, deres 16-års fødselsdag skal starte med et brag! klokken 5:00 am!!! de bliver sikkert sååå glade...! ja!

"EEEEEEETHAN OG GRAAAAAAAYSON...... TILLYKKE!!!!" jeg prøver at råbe ind i deres øre, så de får et kæmpe chok! mega grineren.

"WTF OMG" skreg Gayson. Ethan han... han skreg bare. OMG Tag dig sammen Ethan. De brokkede sig, men jeg tog mig ikke rigtig af det. Du ved, fordi jeg flækkede af grin! ahahahah det var simpelthen sååå sjovt. Ethans fjæs! Og Grayson ligenede en der lige har set verdens uhyggeliste film. LOOOOL!

Hahaha det var det hele vær' at stå op klokken 4:00 am. Ahh måske ikke... men det var stadig sjovt!

Før jeg vækkede fødselsdags børnene, vækkede jeg også mine forældre.... dog helt normalt. lol.

Mor lavede pandekager og det imens min far kørte ud efter starbucks (Det elsker vi alle!!! sååå meget) Jeg ville finde deres gaver frem, det passede fint nu fordi de sad bare på sofaen og... ja det ligner en slåskamp, for 6-årige... 

Jeg gjorde morgenbordet klar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gjorde morgenbordet klar. Mor lagde maden på, da far kom hjem lagde han starbucks-drikkende og jeg lagde gaverne ved deres pladser.

Vi spiste pandekagerne, drak vore starbucks og de fik åbnet gaverne. De fik hver en ny iphone 6s. Ethan fik en i sølv, og Grayson fik en i guld. så de kunne kende foreskæld på hvem der var hvems (Btw. min iphone 6s er rose farvet ting, jeps) 

"Nåååh glæder i jer til jeres fødselsdag?" Spurgte min far til drengende. 

"JA meget!" Svarede drengene i kor. 

Jeg ved hvad i tænker, whaattt vi har jo kun boet i Californien i en uge så hvordan kan drengene så få nok venner til at holde en fest??? De skal starte i 9.klasse. i en eller anden folkeskole. Og deres kommende klasselære har arrangeret en 'sammenkomst' så de kunne lære hinanden at kende... jep så drengene har inviteret dem. 

Og fordi jeg ikke kender nogle, udover Cameron, Jack, Nash, Shawn og dem. Så syntes min mor at det var en god idé at Ethan og Grayson's venner godt må invitere deres storesøstre og storebrødre. 

Klokken er nu 9 am og drengendes fødselsdag (Pool party) starter klokken 1 pm og slutter... det ved jeg ikke....

................................................................................................................................................................

Hey derude!

Håber i kan lide vores lille historie der er flere på vej, hvis i vil/orker må i godt smide et like/stemme 😜😜

KH

Jacqueline og Julie xD 

aka. jj-e-book

Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now