FUCK!

2.5K 60 0
                                    


"Lukker du døren? Slemme pige. Jeg havde ellers hørt at i var gæstfrie...." Sagde han med en undertone i stemmen. "Fra hvem? Matthew? Han har en tildens til at lyve..." jeg kiggede intenst på ham "Er du en af hans venner? Som blev inviteret til MIT hus? uden min tilladelse..." Jeg sagde det på en irriterende måde... Men det så ud til, han ikke syntes det... 

"Han løj ikke om at du er vildt smuk..." lød det fra ham, han fortsatte. "Hvad hedder du? Jeg hedder Cameron". 

"Mit navn er Olivia" Sagde jeg, og skulle til at give ham hånden, da jeg snubler, han griber fat om min hånd, og får mig vendt så han ligger på gulvet med ryggen nederst og med min fede røv nede ved hans (...) Men det der forskrækker mig mest er, at min mund er på hans bløde læber, det må været sket i faldet... Matthew kommer ind og jeg sætter mig op, men Cameron trækker mig tilbage i kysset, med sin hånd på min talje (Jeg vil ikke lyve... Jeg nød det).

Matthew tog mobil frem for anden gang idag, og tager et billed af mig oven på Cameron. Cameron var ligeglad, men jeg flegnede ud. Matthew sagde "skal jeg lægge det op Insta??!" Jeg sprang af Cameron, og prøvede at tage mobilen fra Matt. Men han havde allerede trukket send... med teksten:
--De er bare så søde sammen<3<3-- 

Jeg tror at han blev jaloux, men hvorfor...?

Cameron rejste sig også op "Hey, Matt... Det ikke cool, dude!?". Matt svarede bare "Kan jeg tale til dig, under fire øjne, Cam?", Cameron gik med ham ud. De lukkede døren, og snakkede ude på gangen. Jeg klemte mit hoved imod døren, for at høre med. 

Matt: Hvad har du gang i Cam?

Cam: Hvad mener du bro?

Matt: Jeg invitere jer herover og så rå-snaver du med den kønne pige, HUN ER MIN CHIC, MAND!!!

Cam: Sorry dude.... Men det er ikke rigtig noget du bestemmer...

Matt: Hey jeg kender dig, Cam.... Du skal ikke begynde at spille smart nu!

Cam: Jeg spiller ikke en skid smart, Matt! Det er bare dig der er så dramatisk hele tiden.... WTF MAND! 

Matt: Ja okay, Nu lader vi lige hende om at bestemme okay? Jeg siger dig jeg skal nok vinde!

Cam: Næ det er sku mig der vinder!

Jeg åbner døren og i deres forskrækkelse siger jeg "Hvad fanden?! Jeg er ikke en præmie man kan vinde... i vil bare i bukserne på mig! FUCK JER! I ER TOTALT LAMME!! Det her er min første dag her, og har allerede blevet gjort pinlig berørt, blevet flirtet med, blevet løjet for, I ER SKU SYGE I HOVEDET!!!"

Jeg løber ned af trappen og høre en høj musik...  Jeg ser en masse mennesker der fester i vores dagligstue... DER ER EN FEST I MIN DAGLIGSTUE....

Cameron og Matt kommer ned. Jeg vender mig om til Matthew, "Hvornår vil mine forældre være hjemme? ".

Han kigger på sit ur "omkring 20 minutter...."

FUCK!



Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now