Førstehjælp

1.9K 56 4
                                    

Han lagde sine bløde læber på mine. Der stod vi og kyssede midt ude på gangen og mere eller mindre og snavede. Jeg kunne mærke varmen i min mave langsomt komme. Jeg trak mig stille fra kysset."Hvorfor Kyssede du mig?" Spurgte jeg stille.

"Det er ikke noget man spørg om" sagde han med et lille grin."Hvorfor kyssede du igen?" spurgte han med et selvfedt smil.

Jeg svarede ikke, men begyndte istedet at grine det samme gjorde Cameron."Skal vi smutte?" Spurgte jeg og inden han nåede at svarer var jeg halvt ude af døren.

***

"Idag skal vi have førstehjælps kursus" Sagde vores irretende lærer Lone, rigtigt entusiastisk. Alle syntes det var total nederen, indtil Lone sagde."I har fri 14:00"

Alle virkede pludselig mere interesseret. Et kvarter efter kom en tyk mænd ind af døren."Jeg hedder Mr. Truemann, og jeg skal lærer jer om førstehjælp." Råbte han, som fik alle til at vågne op, jeg hader ham allerede.

De første timer var bare teori, læse og svarer på spørgsmål. Sidste time, skulle vi øve på dukker.

Jeg var i gruppe med mine bedste venner fra skolen; Austin, Caroline, Derek, Kira og mig. Cameron var også med, fordi han havde larmet for meget i sin egen gruppe. Jeg tror det var planlagt.

"I får udelt jeres dukker nu!"Råbte Mr. Truemann, den skrige hals. "Hvem vil starte" Spurgte jeg, men eftersom ingen meldte sig blev det mig. "30 tryk, 2 pust, 30 tryk og 2 pust" Sagde jeg til mig selv. Jeg kunne mærke Cameron stirre for vildt på min røv. Lidt distreherrenede når man prøvede at rede et kunstigt liv.

Nu skulle vi prøve på hinanden, som et lille teaterstykke. Så gæt hvem jeg endte op med...Cameron. Jeg skulle starte med at lytte om han havde nogen vejrtrækning, men da jeg stak mit øre ned for at lytte ved hans mund. Slikkede på min øre kant.

"Ej Cameron din gris, du skulle jo spille død" Sagde jeg, og han begyndte at grine."Ups tiden er gået og du nåede ikke mund til mund" Sagde jeg med et selvfedt smil. Inden jeg nåede at rejse mig, trak Cameron mig ned og vores læber mødtes.

Jeg kunne mærke folks øjne i nakken, så jeg trak mig, rejste mig hurtigt og satte min hen på min plads, med helt røde kinder

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg kunne mærke folks øjne i nakken, så jeg trak mig, rejste mig hurtigt og satte min hen på min plads, med helt røde kinder.

"Tak for den fine demonstration, om hvad man ikke skal gøre" Sagde Mr. Truemann og kiggede hen på mig og Cameron. Cam sad med et kæmpe selvfedt smil. "Skulle det være en anden gang" Sagde Cameron med et slesk smil. "Nej!" Ud både Mr. Truemann og jeg.

***

Efter skole skyndte jeg mig hjem og spise jeg var MEGET sulten! Det er jeg altid, men jeg havde ikke kunnet spise noget hele dagen, fordi jeg havde sommerfugle i maven efter kysset. og vi havde fået Taco, min livret! Det hele var også bare Cameron's skyld...

Så nu skulle jeg bare lave to franske toasts til mig selv."Ding Dong!" Lød det fra hovedet døren. Jeg gik stille hen til døren, ingen stres, og åbnede den lige så stille. "Cameron, hvad laver du her?" Spurgte jeg stille, fordi jeg er pænt træt."Jeg vil bare kigge forbi"Svarede han, jeg rykkede mig så han kunne komme ind.

"Er du sulten?" Spurgte jeg Cameron og han nikkede, som svar. Efter toastene var færdig gik vi op på mit værelse og spiste"Der er noget jeg har tænkt på" Sagde Cameron, som fik mig til at kigge på ham. "Sig frem" sagde jeg, og tog en bid.

"Hvorfor kan du ikke lide mig?"Spurgte Cameron."Hvad mener du jeg kan da godt lide dig?"Spurgte jeg."Ja, men li', li mig?" Jeg rødmede og vidste ikke hvad jeg skulle svarer...

Player next door (Afsluttet)Where stories live. Discover now